Erica Jennings: „Po dešimties metų norėčiau veikti tą patį, ką darau dabar“
Paklausta apie savo rytą, balsingoji dainininkė Erica Jennings nedaugžodžiauja ir prispažįsta, kad pabudusi ji nieko negalvoja ir viską daro kaip mažas robotas – automatiškai. Intensyviu ritmu gyvenanti atlikėja neturi griežto režimo ir po vėlyvų koncertų gali neprabudusi miegoti kad ir iki vidurdienio.
„Man visgi labiau patinka vakaras nei rytas. Dienos negaliu pradėti be kavos ir man labiau patinka saulėlydžiai nei saulėtekiai. Tikriausiai esu pelėda,“ – prisipažįsta E. Jennings.
Tiesa, besidalindama savo kasdieniniais įpročiais, dainininkė atskleidė, kad didžiausias autoritetas jai yra ji pati. To Erica linki kiekvienam jaunam žmogui – elgtis taip, kad galėtum pats sau būti pavyzdžiu ir didžiausiu įkvėpėju. Vis dėlto, dainininkei gyvenimo tikslų padeda siekti ir meilė – be jos Erica neįsivaizduoja savo gyvenimo.
Paklausta, ką norėtų veikti po dešimties metų, ji nesikuklina: „Esu laiminga, mane džiugina mano aplinka ir veikla, todėl nieko nenoriu keisti. Bent jau dešimt metų norėčiau tęsti tai, ką darau dabar“.
Ką „Gardu Gardu“ studijoje gamino Erica Jennings?
GRIKIŲ LIETINIAI (2 porcijos)
26 g greito paruošimo grikių košės 10 g greito paruošimo sorų košės 108 g pieno 175 g kiaušinių 1 g druskos 100 g sviesto 30 g špinatų Skiltelės česnako Aštraus pipiro pagal skonį Saujelės daigintų pupų ir lazdyno riešutų |
Į talpų dubenį supilkite kiaušinius, ant viršaus berkite smulkintas grikių ir sorų kruopas, druską. Viską užpilkite pienu ir gerai išmaišykite. Lietinius kepkite ant įkaitusios keptuvės. Tuomet atskirai kaitpuodyje pakepinkite špinatus su sviestu, smulkiai supjaustytą česnaką ir aštrųjį pipirą. Galiausiai į kaitpuodį suberkite lazdyno riešutus ir viską gerai išmaišykite. Gautą masę dėkite ant lietinių ir apiberkite daigintomis pupomis. Tuomet kruopščiai suvyniokite ir papuoškite mėgstamais žalumynais. |
ŠLAPIAS KAVOS PYRAGAS SU JUODAISIAIS SERBENTAIS
150 g kiaušinių 120 g cukraus 5 g tirpios kavos 90 g miltų 1 g druskos 45 g pieno 5 g kepimo miltelių
Užpilui: 200 g grietinėlės 50 g citrinų tyrės 75 g juodųjų serbentų tyrės 25 g burokėlių sulčių 55 g cukraus |
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir tirpia kava. Tuomet supilkite pieną, suberkite miltus, druską ir kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite. Gautą masę pilkite į formą ir apie 30 min. kepkite 170 °C temperatūroje. Dar karštas pyragas tankiai (geriausia tai daryti su šakute) subadomas ir gausiai apliejamas užpilu. Užpilui pagaminti sudėkite visus jo ingredientus į kaitpuodį ir maišydami užvirkite. Štai ir viskas! |
SOTUSIS KOKTEILIS 60 ml mėlynių tyrės 1 valgomojo šaukšto daigintų pupelių 1 banano 2 valgomųjų šaukštų smulkintų grikių kruopų 200 ml migdolų pieno |
Visus ingredientus sudėkite į smulkintuvą, užpilkite migdolų pienu ir gerai išplakite. Prieš ragaujant, galima atšaldyti. |
Laidos filmavimo nuotraukas rasite nuotraukų galerijoje.
„Gardu Gardu“ – šeštadieniais 9.30 val. per TV3!