Erica Jennings: „Po dešimties metų norėčiau veikti tą patį, ką darau dabar“

Paklausta apie savo rytą, balsingoji dainininkė Erica Jennings nedaugžodžiauja ir prispažįsta, kad pabudusi ji nieko negalvoja ir viską daro kaip mažas robotas – automatiškai. Intensyviu ritmu gyvenanti atlikėja neturi griežto režimo ir po vėlyvų koncertų gali neprabudusi miegoti kad ir iki vidurdienio.

„Man visgi labiau patinka vakaras nei rytas. Dienos negaliu pradėti be kavos ir man labiau patinka saulėlydžiai nei saulėtekiai. Tikriausiai esu pelėda,“ – prisipažįsta E. Jennings.

Tiesa, besidalindama savo kasdieniniais įpročiais, dainininkė atskleidė, kad didžiausias autoritetas jai yra ji pati. To Erica linki kiekvienam jaunam žmogui – elgtis taip, kad galėtum pats sau būti pavyzdžiu ir didžiausiu įkvėpėju. Vis dėlto, dainininkei gyvenimo tikslų padeda siekti ir meilė – be jos Erica neįsivaizduoja savo gyvenimo.

Paklausta, ką norėtų veikti po dešimties metų, ji nesikuklina: „Esu laiminga, mane džiugina mano aplinka ir veikla, todėl nieko nenoriu keisti. Bent jau dešimt metų norėčiau tęsti tai, ką darau dabar“.

Ką „Gardu Gardu“ studijoje gamino Erica Jennings?

GRIKIŲ LIETINIAI (2 porcijos)

 

26 g greito paruošimo grikių košės

10 g greito paruošimo sorų košės

108 g pieno

175 g kiaušinių

1 g druskos

100 g sviesto

30 g špinatų

Skiltelės česnako

Aštraus pipiro pagal skonį

Saujelės daigintų pupų ir lazdyno riešutų

Į talpų dubenį supilkite kiaušinius, ant viršaus berkite smulkintas grikių ir sorų kruopas, druską. Viską užpilkite pienu ir gerai išmaišykite. Lietinius kepkite ant įkaitusios keptuvės. Tuomet atskirai kaitpuodyje pakepinkite špinatus su sviestu, smulkiai supjaustytą česnaką ir aštrųjį pipirą. Galiausiai į kaitpuodį suberkite lazdyno riešutus ir viską gerai išmaišykite. Gautą masę dėkite ant lietinių ir apiberkite daigintomis pupomis. Tuomet kruopščiai suvyniokite ir papuoškite mėgstamais žalumynais.

ŠLAPIAS KAVOS PYRAGAS SU JUODAISIAIS SERBENTAIS

 

150 g kiaušinių

120 g cukraus

5 g tirpios kavos

90 g miltų

1 g druskos

45 g pieno

5 g kepimo miltelių

 

Užpilui:

200 g grietinėlės

50 g citrinų tyrės

75 g juodųjų serbentų tyrės

25 g burokėlių sulčių

55 g cukraus

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir tirpia kava. Tuomet supilkite pieną, suberkite miltus, druską ir kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite. Gautą masę pilkite į formą ir apie 30 min. kepkite 170 °C temperatūroje. Dar karštas pyragas tankiai (geriausia tai daryti su šakute) subadomas ir gausiai apliejamas užpilu. Užpilui pagaminti sudėkite visus jo ingredientus į kaitpuodį ir maišydami užvirkite. Štai ir viskas!

SOTUSIS KOKTEILIS

60 ml mėlynių tyrės

1 valgomojo šaukšto daigintų pupelių

1 banano

2 valgomųjų šaukštų smulkintų grikių kruopų

200 ml migdolų pieno

Visus ingredientus sudėkite į smulkintuvą, užpilkite migdolų pienu ir gerai išplakite. Prieš ragaujant, galima atšaldyti.

 

 

 

Laidos filmavimo nuotraukas rasite nuotraukų galerijoje.

 

„Gardu Gardu“ – šeštadieniais 9.30 val. per TV3!

tv3_gardu_gardu_5_laida_erica_jennings_deivydas_praspaliauskas

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close