Internautai kviečia švęsti Švietimo ministrės kadencijos pabaigą

Panašu, kad 2012-2016 kadenciją bebaigiantis LR Seimas bus vienas įsimintiniausių Švietimo ministrės Audronės Pitrėnienės „perliukais“. Prienų „Žiburio“ gimnazijoje vykusios rugsėjo 1-osios šventės akimirkos netruko apskrieti visą Lietuvą. Andriaus Tapino naujoje autorinėje laidoje pasirodęs epizodas, kuomet ministrė šventės metu laiko helio dujomis užpildytą balionėlį, o jos kalbą skaito buvęs „Žiburio“ gimnazijos direktorius Aidas Aldakauskas, tapo ne tik pajuokos objektu, bet ir nacionaliniu epu. Tiesa, epu Ministrės adresu.

Per paskutinį kelių mėnesių laikotarpį Ministrė spėjo tiek prisirinkti akmenukų į savo daržą, kad net artėjant naujiems rinkimams į LR Seimą, o tuo pačiu ir skaičiuojant paskutines kadencijos dienas LR Vyriausybei, internautai suskubo socialiniame tinklapyje „Facebook“ paskelbti Ministrės išleidimo į užtarnautą poilsį šventę.

ministres

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close