Pradedamas įgyvendinti naujas Prienų r. savivaldybės Švietimo skyriaus laimėtas Erasmus+ programos projektas

Tobulindama mokymo ir mokymosi kokybę Prienų rajono švietimo bendruomenė pradeda įgyvendinti naują Prienų r. savivaldybės Švietimo skyriaus parengtą, laimėtą ir koordinuojamą Erasmus+ programos projektą „Profesionalios aplinkos Prienų rajono mokyklose kūrimas“, kurį finansuoja Europos Sąjunga. Švietimo mainų paramos fondo direktoriaus įsakymu šiam projektui skirta 67.984,00 eurų dotacija. 
Projekto tikslas – kurti profesionalią aplinką Prienų rajono mokyklose stiprinant tarptautiškumą ir suteikiant geresnes galimybes asmeninius poreikius ir organizacijos tikslus atitinkančiam kvalifikacijos tobulinimui.
 
Projekto įgyvendinimo metu 37 visų rajono bendrojo ugdymo mokyklų bei lopšelio-darželio „Pasaka“ vadovai ir mokytojai turės galimybę vykti į keturiose šalyse (Ispanijoje, Kipre, Čekijoje ir Italijoje) organizuojamus kvalifikacijos tobulinimo kursus skirtingomis temomis, kurias pasirinks atsižvelgdami į asmeninius ir su mokyklos strategija susijusius kvalifikacijos tobulinimo poreikius:

asmeninė mokinių pažanga,

mokymo nuostatos ir būdai,

mokytojo ir mokinio dialogas,

komandinio darbo ir lyderystės skatinimas.

    Projektui įgyvendinti Prienų rajono savivaldybės administracija ir visos projekte dalyvaujančios švietimo įstaigos susibūrė į konsorciumą. Rugsėjo 9 d. partnerystė buvo įteisinta švietimo įstaigų vadovų ir Prienų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus E. Visocko pasirašyta sutartimi.  

Prienų r. savivaldybės informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close