Birštono mero taurė iškeliavo į Šiaulius

Praėjusį šeštadienį petankės aikštyne vyko tradicinis petankės dvejetų turnyras Birštono mero taurei laimėti.
Turnyre dalyvavo 15 komandų iš Kauno, Šiaulių, Birštono ir Ventspilio (Latvija). Gausiausias būrys petankės meistrų atvyko iš Šiaulių, tad nieko nuostabaus, kad šiauliečiai ir laimėjo pagrindinį prizą.
Birštono merės taurė atiteko Šiaulių dvejetui „VP“ – Valdemarui Barakauskui ir Pauliui Rulinskui. Antroji vieta taip pat atiteko šiauliečių dvejetui „Tie tai geri“ – Eridanui Jankauskui ir Ričardui Balčiauskiui.
Trečiąją prizinę vietą iškovojo „Šančiai“ – Linas Budrikas ir Tautvydas Alenskas iš Kauno.
Birštono „Šilagėlės“ dvejetas – Vytautas Gedminas ir Paulius Bagdanavičius užėmė garbingą 6-ąją vietą, o jungtinis Birštono ir Kauno dvejetas – Linas Andriekus ir Eventas Jočionis liko 11 vietoje.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close