Skriaudžių darželio vaikai džiaugiasi gražiu kiemu

Rugsėjį ne tik mokyklinukai, bet ir darželio auklėtiniai su baime ir nekantrumu skuba į savo naujus namelius. Skriaudžių darželis jau treti metai pradžiuginamas remontais, gražiai įgyvendintais projektais. Tai didelė parama tėveliams, paliekantiems savo vaikučius gražiose, jaukiose patalpose. Šiais metais akį traukia gražiai sutvarkyta lauko aplinka. Cezaro Pacevičiaus organizuotos talkos metu darželyje buvo baigta įrengti tvarkinga pavėsinė. Dabar ji išklota plytelėmis, joje saugu ir jauku, tad vaikai gali užsiimti įvairia veikla. Sutvarkytos ir žaidimų bei poilsio aikštelės. Gražiomis spalvomis „nusišypsojo“ sūpynės, karstyklės, čiuožyklos. Visi eidami pro darželį nusišypso, pasigroži ryškiai nudažyta įranga. Tėvų, vaikų, auklėtojų vardu nuoširdus ačiū gerbiamam Cezarui Pacevičiui už pilnas smėlio dėžes, už ryškiomis spalvomis „pražydusius“ suoliukus bei žaislus, už gražiai sutvarkytą pavėsinę, tvarkingai ir patogiai perkeltus žaidimų komplektus, padovanotą suoliuką, už rūpestingą ir atsakingą požiūrį į darbą tvarkant mūsų vaikučių aplinką. Ačiū visiems vyrams, pasistengusiems pradžiuginti vaikus gražiu darželio kiemu.

 

Gintarija Kereišienė

 13726633_1528768337149103_4541198050537977984_n

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close