Kaune vyks masinės ėjimo varžybos įvairaus amžiaus ir skirtingo fizinio pajėgumo žmonėms

Pasaulinės sveikatos organizacijos skaičiavimais, kiekvienas žmogus vidutiniškai kasdien turi nueiti apie 10 000 žingsnių (7 km). Įsisukus į šiuolaikinio gyvenimo tempo ratą, tokį atstumą įveikia tikrai ne kiekvienas. Masinių ėjimo varžybų organizatoriai, vykdydami savo veiklą, skatina žmones per dieną pajudėti bent 15 minučių. Pajusti judėjimo džiaugsmą ir už tai dar gauti prizų, organizatoriai rugsėjo 24 dieną kviečia į „Proenzi ArthroStop“ ėjimo varžybas Kaune.

Toks renginys jau vyko Vilniuje, Druskininkuose ir Nidoje. Šįkart ėjimo banga rugsėjo 24 d. persikels į Kauną. Tūkstančiai ėjimo mėgėjų į vieną vietą susirinks vienam tikslui – eiti. Nesvarbu nei fizinis pasirengimas, nei amžius, nei ėjimo technika. Tereikia vieną po kito rinkti žingsnius.

„Dalyvavimas nemokamas, o kiekvienas internetu užsiregistravęs dalyvis gaus vardinį numerį, rankų darbo, specialiai šioms varžyboms Lietuvoje gamintą medalį, mėnesinį abonementą „Sporto biržoje“ bei kitų partnerių dovanas“, – pasakojo ėjimo varžybų organizatorė Vlada Musvydaitė.

Varžybų formatas nesikeičia – pradedantiesiems ėjikams ir vaikams siūloma įveikti 5 000 žingsnių (apie 3,5 km), pažengusiems – 10 000 žingsnių (apie 7 km), tikriems ėjimo entuziastams – 15 000 žingsnių (apie 11,5 km).

Trasos nereikia įveikti kuo greičiau, tad galėsite pasirinkti sau malonų tempą.

Ėjimo varžyboms bus sukurta speciali mobilioji aplikacija, kurioje galėsite matyti žemėlapį su trasa, o joje – ypatingi objektai, kuriuos praeisite. Visiems dalyviams taip pat bus išdalinti popieriniai žemėlapiai su pažymėta ėjimo varžybų trasa.

 „Proenzi ArthroStop“ ėjimo varžybose laukiami visi – nuo vaikučių iki senjorų. Dalyvauti bus galima tiek su šunimis, tiek stumiant vaikučio vežimėlį.

„Labai džiaugiuosi, kad jau pirmą registracijos dieną užsiregistravo virš 300 dalyvių, o dabar dalyvausiančių skaičius jau artėja prie 1 000. Varžybose bus apdovanoti dalyviai, kurie ėjo visuose ėjimo varžybose – tiek Vilniuje, tiek Nidoje, tiek Druskininkuose“, – sakė V.Musvydaitė.

Ėjimo varžybos prasidės prie Pažaislio vienuolyno, 12 valandą. Detalesnę informaciją organizatoriai paskelbs artimiausiu metu.

Nemokamą registraciją ir daugiau informacijos rasite www.ejimovarzybos.lt

Renginio organizatoriai apdovanos masiškiausią šeimą, įmonę, klubą/komandą, tad šią informaciją nurodykite registruodamiesi. Po varžybų taip pat bus apdovanoti vyriausias bei jauniausias renginio dalyviai.

 BI7A6094

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close