Lietuvos jaunimo politikai – 20

Šiemet Lietuva mini jaunimo politikos 20-metį. Šiai sukakčiai paminėti rugsėjo 8 d. Vilniuje Socialinės apsaugos ir darbo ministerija kartu su Mykolo Romerio universitetu bei kitais partneriais organizuoja mokslinę konferenciją, kurios idėja šiandien pristatyta Jaunimo reikalų taryboje.

 

Konferencijos metu praktikai ir akademinės visuomenės atstovai pristatys 20-ies metų pagrindinius jaunimo politikos pasiekimus, kylančius iššūkius ir ieškos sprendimų jaunimo politikai tobulinti.

 

Taip pat minint jaunimo politikos jubiliejinį gimtadienį rugsėjo 8–11 d. tiek sostinėje, tiek ir kituose Lietuvos miestuose bei miesteliuose jaunimas bus kviečiamas į diskusijas, proto kovas, susitikimus su jaunaisiais verslininkais, sporto, pramoginius ir kultūrinius renginius.

 

Šiandienos posėdyje aptartos ir rengiamos rekomendacijos savivaldybėms bei kitoms valstybės institucijoms dėl pilietiškumo stiprinimo.

 

Jaunimo reikalų taryba yra prie Jaunimo reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos visuomeniniais pagrindais veikianti kolegiali patariamoji institucija, kuri sudaroma lygiateisės partnerystės pagrindu iš valstybės institucijų, įstaigų ir Lietuvos jaunimo organizacijų tarybos deleguotų atstovų.

 SADM

JRT

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close