Švytintys bėgimo entuziastai naktį suks ratus prekybos miestelyje

Apie tūkstantį kauniečių vėlų penktadienio vakarą įprastas savaitgalio pradžios linksmybes iškeis į dalyvavimą Naktiniame bėgime. Čia susirinkę bėgimo entuziastai ne tik praleis vakarą sportuodami, bet ir stengsis sukurti nepakartojamą vaizdą – visi dalyviai kviečiami pasipuošti tamsoje šviečiančiais aksesuarais.

Šiemet Naktinis bėgimas vyks prekybos miestelio „Urmas“ teritorijoje. Bėgimo dalyviai galės rinktis 4 arba 8 km ilgio atstumą, kurį reikės įveikti nubėgant reikiamą ratų skaičių 2 km ilgio trasoje.

„18 ha plotą užimančioje teritorijoje bus pakankamai vietos ir trasai, ir dalyviams bei žiūrovams bei jų automobiliams. Pati trasa bus įrengta ant asfaltuotos dangos, todėl lygi ir saugi bei patogi bėgti“, – šių metų renginio privalumus vardijo bėgimą organizuojančio Kauno maratono klubo vadovas Algirdas Pukis.

Gerą nuotaiką garantuos ne tik šviečiančiais aksesuarais pasipuošę bėgimo dalyviai (vien organizatoriai jiems pasiruošę išdalinti daugiau kaip tūkstantį šviečiančių apyrankių) bet ir didžėjų grojama muzika bei reperio „Ironvyto“ koncertas ir lazerių šou.

Beje, originaliausiai atrodančiam dalyviui bus skirtas atskiras, specialus prizas.

Bėgikai taip pat galės pasigrožėti ir didžiausiu Lietuvoje piešiniu ant sienos (apie 600 kv.m) bei greta stūksančiu dešimties aukštų, įspūdingai apšviestu verslo centru 1000, simbolizuojančiu tarpukario Lietuvos tūkstančio litų banknotą.

Registracija į renginį prasidės 19 val., apšilimas – 21.30 val., o startas – 22 val. Starto ir finišo vieta bus įkurta arčiau Pramonės prospekto pusės, iš karto už restoranų komplekso, greta Vakarinės ir Geltonosios galerijų. Čia esančiose aikštelėse ir kviečiami rinktis visi dalyviai.

Naktinis bėgimas Kaune organizuojamas antrą kartą. Praeitais metais jis vyko Nemuno saloje, o jo nugalėtojais tapo Dovydas Stašys ir Milda Vilčinskaitė.

 Naktinis Bėgimas 2015

Naktinis bėgimas_pastatas_litas_1000

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close