„Ferrum“ duetui – antroji vieta

Rugpjūčio 6-7 dienomis Kaune, Draugystės parke, vyko tradicinis tarptautinis petankės turnyras „Martino Winterio” taurei laimėti.

Birštonui atstovavo „Šilagėlė”, „Ferrum“ (buvusi „Apči“) ir „B2” petankistų komandos.

Pirmąją varžybų dieną vyko trejetų varžybos. Tik birštonietis Robertas Travkinas, kuris žaidė komandos „13“ internacionaliniame trejetuke (Robertas Travkinas, Gintaras Račkus ir lenkas Michal Wolak) ir užėmė trečią prizinę vietą.

Antrąją varžybų dieną, rugpjūčio 7 – ąją vyko dvejetų susitikimai. Birštoniečių komandos „Ferrum” duetas – Irma Gedminaitė ir Paulius Bagdanavičius pasiekė finalą, kur užėmė garbingą antrą vietą, pirmenybę užleisdami tik dvejetui iš Latvijos „Tagil“. Kitų birštoniečių komandų sėkmė nelydėjo- „Šilagėlė” (Vytautas Gedminas ir Gintaras Račkus) ir „B2” (šiaulietė Eugenija Karbočienė ir Kęstutis Pranculis)į finalinį aštuntuką nepateko ir prizinių vietų neužėmė.

Šis turnyras, skirtas Martino Winterio atminimui, tradiciškai vyksta pirmąjį rugpjūčio savaitgalį.

 

G. Račkaus nuotraukoje – Irma Gedminaitė ir Paulius Bagdanavičius

Tarptautinis Martin Winter trejetu petankes turnyras

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close