Kviečiame filmuotis filme apie Birštono kurortą

Rugpjūčio 16–20 d. Birštone bus filmuojamas filmas apie Birštono kurortą. Maloniai prašome Birštono gyventojus, bendruomenės narius, dalyvauti filmavimuose. Visi, norintys filmuotis, kviečiami registruotis el. paštu: rimante.kurkauskaite@birstonas.lt, nurodydami, kurioje scenoje ir kuriuo laiku norėtų filmuotis. Vietų skaičius ribotas, susisieksime su visais, kurie užsiregistruos.
Filmavimo datos ir laikai:
Rugpjūčio 18 d., ketvirtadienis:
9.30 val. Kneipo sodo scena. Kviečiami visi, norintys filmuotis ir dalyvauti mankštoje Kneipo sode. Pageidautina sportinė  ar laisvalaikio apranga.
Rugpjūčio 19 d., penktadienis:
10.00 val. Riedučių ir riedlenčių parko prie „Laisvalaikio terapijos“  scena miesto parke. Kviečiami paaugliai, jaunimas, važinėjantys riedlentėmis, „longboardais“.
11.30 val. Sporto varžybų miesto stadione scena. Kviečiami įvairaus amžiaus varžybų žiūrovai atvykti į stadiono tribūnas. Pageidautina sportinė, laisvalaikio apranga.
16.30 val. Maudynių Birštono tvenkinukuose scena. Kviečiami įvairaus amžiaus žmonės, jaunimas filmuotis maudynių scenoje.
18.00 val. Iškylos, pikniko scena Vasaros estradoje. Kviečiami įvairaus amžiaus žmonės, jaunos šeimos, jaunimas. Pageidautina, kad turėtumėte iškylai skirtas priemones (pledukus, kėdutes, užkandžius ir kt.).

Birštono savivaldybės informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close