10 palengvinimų ieškant gyvenimo meilės

Dauguma vienišų žmonių gaišta laiką laukdami tobulos antros pusės ir begalinės spotaniškai įsiliepsnojančios meilės, sako pažinčių svetainės Flirtas.lt ekspertas Marius Petrauskas. Jo teigimu, sėkmės šie žmonės sulaukia itin retai, o geriausiai sekasi tiems, kurie naudojasi gyvenimo teikiamomis galimybėmis ir daugiau dėmesio skiria sau nei „medžioklei“.

 

„Daugiausiai šansų surasti gyvenimo meilę turi tie, kurie geba pakeisti savo požiūrį į save patį, meilę, pasimatymus ir santykius. Kiek kartų girdėjote sakant: tik nustojau ieškoti ir atsirado? Šie žmonės savo gyvenimo draugus sutiko, todėl kad jie patys pasikeitė. Po tų pokyčių jie tapo patrauklesni, įdomesni ir geresni partneriai aplinkiniams“,sako flirtas.lt ekspertas Marius Petrauskas.

 

Jis pateikia 10 palengvinimų, kurie vienišiams atskleis, kuria kryptimi jiems save ugdyti, ir padės surasti antrą pusę.

 

1. Tau skirto žmogaus nėra

Teiginys, kad kiekvienas iš mūsų turime tik vieną vienintelę antrą pusę, yra iš esmės kenksmingas ir neleidžiantis mėgautis gyvenimu ir aplinkinių draugija. Jei kiekvienam iš mūsų visoje planetoje būtų skirtas tik vienas žmogus, statistiškai, savo meilę per gyvenimą sutiktų tik 1 iš 10 tūkstančių. Žmonės, kurie laukia savo vienintelio, uždaro save narvelyje, nesimėgauja gyvenimu ir atstumia puikius kandidatus, nes jiems netinka kokia nereikšminga detalė.

 

2. Mėgaukis vienatve

Šis palengvinimas gali kiek trikdyti: kaip ieškoti antros pusės, kai mėgaujiesi vienatve? Tačiau tai yra pats svarbiausias dalykas, kurį būtina įsisąmoninti kiekvienam vienišiui. Kai pradedi mėgautis vienatve, pasidarai laimingas ir labiau pasitiki savimi. Aplinkiniams tai rodo, kad esi pamiršusi buvusių santykių demonus ir tiki savimi. Tai savaime yra puikių santykių pamatas, nes rodo tavo psichologinį stabilumą. Jei nori sutikti savo gyvenimo meilę ir kad tavo gyvenimo meilė sutiktų tave, turi suvokti, kas esi, ko nori iš gyvenimo ir mėgti pati save. Tam reikės pradėti mėgautis vienatve.

 

3. Užsiregistruok pažinčių svetainėje

Mano asmeninė patirtis: santykiai prasidėję pažinčių svetainėse buvo stabiliausi ir ilgiausi. Pažinčių svetainėje netgi radau savo sužadėtinę ir esu be galo laimingas. Tam netgi yra mokslinis pagrindas. JAV atliktas tyrimas parodė, kad pažinčių svetainėse prasidėję santykiai yra penktadaliu ilgaamžiškesni ir laimingesni. Taip yra todėl, kad santykiai jose prasideda nuo pokalbio, susipažinimo, dalinimosi jausmais, tikslais bei viltimis ir tik vėliau perauga į fizinį kontaktą.

 

4. Puoselėk pageidaujamas savybes

Sudaryk sąrašą savybių, kurias norėtum matyti savo partneryje. Galbūt tai geras humoro jausmas, galbūt saugumo pojūtis, galbūt atletiškas kūnas ar žavinga šypsena. Stenkis šias savybes puoselėti savyje ir anksčiau ar vėliau sutiksi žmogų, kuris jas turės. Šis būdas ne tik labai efektyvus, bet ir padės tapti geresniu žmogumi bei įgyti naujų įgūdžių.

 

5. Būkite atviri

Ieškantys antros pusės galvoja, kad puikiai žino, kokio žmogaus jiems reikia. Paprastai jie klysta ir susideda su žmonėmis, kurie visiškai neprimena mintyse sukurto idealo. Tačiau tai irgi nėra blogai – nevykę santykiai padeda geriau pažinti save, kitus žmones ir suprasti, ko tikrai nori. Bandydami megzti santykius su įvairiais žmonėmis galiausiai išmoksite neturėti išankstinių nusistatymų, priimti žmones, kokie jie yra, ir nustebsite, kokie jie nuostabūs.

 

6. Atstok nuo užimtų žmonių

Jei sutiksi patį nuostabiausią, bet įsipareigojusį žmogų, atsispirk pagundai nerti į romaną. Dauguma neištikimybe prasidėjusių santykių žlunga, nes prasidėjo nuo to, kad norėjai to, ko negali turėti. Lauk, kol tavo svajonių žmogus taps vienišas, ir nesiimk nieko, kad pakenktum jo santykiams.

 

7. Plėsk draugų ratą

Kuo daugiau įdomių ir skirtingų draugų turėsi, su tuo daugiau naujų žmonių susipažinsi. Tavo draugai ir artimieji padės plėsti tavo pažintis bei atskirti grūdus nuo pelų.

 

8. Būk draugiškas

Daugiau šypsokis ir juokis. Taip parodysi, kad tau įdomios naujos pažintys, o ir žmonės šalia tavęs jausis patogiau ir norės tave pažinti. Gali netgi lengvai paflirtuoti ir jei žmogus atsakys tuo pačiu, tai ženklas, kad simpatija yra abipusė.

 

9. Flirtuok!

Yra šimtai būdų kaip žmonės flirtuoja, tačiau geriausi flirtuotojai yra pagarbūs, dalinantys komplimentus, išraiškingi ir naudoja draugišką kūno kalbą. Erzinti arba menkinti save flirtuojant yra bene blogiausios strategijos. Atpažinti, kad su tavimi flirtuoja, galima pagal tokį elgesį: tau dažnai šypsosi ir juokiasi iš tavo nejuokingų pokštų, dažnai su tavimi sutinka, stengiasi išlaikyti pokalbį, dalinasi asmenine informacija, žiūri tau į akis ir užduoda klausimus apie tave.

 

10. Priversk savo širdį plakti smarkiau

Žmonės greičiau pradeda jausti simpatiją kitiems, kai jaučia susijaudinimą. Greitas širdies plakimas, prakaitavimas ir ekstremalūs pojūčiai gali padaryti tave seksualiai patrauklesniu (-ia) priešingai lyčiai. Tai dar viena priežastis nueiti į sporto salę arba vietoj lifto pasirinkti laiptus.

 

                                                              

Apie flirtas.lt

https://www.flirtas.lt – viena didžiausių pažinčių svetainių Lietuvoje. Per mėnesį vartotojai joje apsilanko daugiau nei 600 tūkst. unikalių lankytojų. Daugiau nei pusė jų sudaro 25-34 metų amžiaus vyrai ir moterys. Portalas daug dėmesio skiria vartotojo patirčiai ir patogiam funkcijų valdymui. Flirtas.lt startavo 2012 m. kovą ir yra valdomas lietuviško kapitalo įmonės UAB „Vertex“. Bendrovė taip pat valdo pažinčių svetaines Kroatijoje, Lenkijoje ir Latvijoje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close