Seimo Pirmininkė išlydėjo Seimo kanceliarijos darbuotoją į Rio žaidynes

Šiandien Seimo Pirmininkė Loreta Graužinienė ir Seimo kanclerė Daiva Raudonienė su būriu kanceliarijos darbuotojų į Rio de Žaneiro olimpines žaidynes išlydėjo pirmadienį kartu su paskutine Lietuvos olimpinės delegacijos dalimi išvykstančius Seimo kanceliarijos atstovą Marių Žiūką ir Vadovybės apsaugos departamento pareigūną kanojininko H. Žustauto trenerį Kazimierą Rėksnį.

 „Mes didžiuojamės jumis, nes jūs jau laimėjote kelialapį dalyvauti olimpiadoje, o tai – jau didelis pasiekimas. Jūs visada jausite mūsų palaikymą ir pasitikėjimą“, – linkėdama sėkmės sakė Seimo Pirmininkė L. Graužinienė.

Daugkartinis Pasaulio ėjimo taurės dalyvis, 2011 m. Universiados 6 vietos laimėtojas M. Žiūkas varžėsi ir Pekino bei Londono olimpiadose. Pekine jis finišavo 35. Tai kol kas geriausias ėjiko pasiekimas svarbiausiose kiekvieno sportininko karjeroje varžybose.

Šiais metais M. Žiūkas tapo Lietuvos čempionu. Jam priklauso ir 4 geriausias nepriklausomos Lietuvos istorijoje 20 km. sportinio ėjimo rezultatas – 1:22:09.

Rio žaidynėse M. Žiūkas startuos 20 km sportinio ėjimo distancijoje, kurioje tikisi pasirodyti geriau nei prieš tai buvusiose olimpiadose.

Iš anksto ėjimo trasa Marius nesidomėjo, tik žino, kad ji turėtų driektis pakrante. Rungties startas – rugpjūčio 12 d.

 bendra

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close