Plečiamas Verslo konsultantų tinklas bei teikiamų konsultacijų spektras

Skelbiama nauja konsultantų atranka į Verslo konsultantų tinklą (VKT) ir kviečiami tiek fiziniai, tiek juridiniai asmenys teikti prašymus tapti šio tinklo nariais. Ūkio ministerijos, VšĮ „Versli Lietuva“  ir verslo atstovų komisijos atrinkti konsultantai teiks konsultacijas iki penkerių metų veikiančioms smulkiojo ir vidutinio verslo įmonėms.

 

„Šis konsultantų tinklas sudaro galimybę pradedantiesiems ir jau vykdantiems veiklą verslininkams greitai ir mažomis pastangomis gauti profesionalių ir plataus spektro verslo konsultacijų. Iš patyrusių ekspertų gavę individualių, teminių patarimų jauni verslininkai gali greičiau priimti sprendimus, būtinus veikti konkurencinėje aplinkoje, greičiau ir efektyviau išspręsti kilusius sunkumus bei išvengti klaidų“, – sako ūkio viceministras Marius Skarupskas.

 

Šiuo metu tinklo nariais yra 331 konsultantas, kurie gali teikti aukštos kokybės konsultacijas smulkiajam ir vidutiniam verslui verslo pradžios ir plėtros temomis: rinkodaros, verslo planavimo, buhalterinės apskaitos, įmonės strategijos, investicijų ir finansavimo šaltinių paieškos klausimais ir kt. Dabar plečiamos verslo konsultantų teikiamų konsultacijų sritys, todėl prašymus konsultuoti ir atrankos reikalavimų atitikimą pagrindžiančius dokumentus kviečiama teikti ne tik verslo pradžios ir plėtros, bet ir eksporto ir ekoinovacijų temomis.

 

Ūkio ministerija verslo konsultacijoms per Verslo konsultantų tinklą paskirstys 11,58 mln. eurų 2014–2020 m. Europos Sąjungos (ES) investicijų pagal priemonę „Verslo konsultantas LT“.

 

Kandidatų prašymai bus priimami iki 2016 m. rugsėjo 1d. 18.00 val. Prašymo formos ir reikalingų pateikti dokumentų sąrašas yra ČIA.

 

Speciali Ūkio ministerijos, VšĮ „Versli Lietuva“  ir verslo atstovų komisija vertins pretenduojančiųjų konsultuoti tinkamumą šiam darbui. Visas atrinktų ir patvirtintų konsultantų sąrašas skelbiamas tinklapyje vkt.verslilietuva.lt

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close