Vasario 2 dieną Išlaužo seniūnijoje vyko 2013 metų žiemos sezono žaidynės. Žaidynės organizuotos iš 3 sporto šakų: šaškių, šachmatų ir smiginio. Jose rungėsi žaidėjai iš Išlaužo seniūnijos, Birštono, Prienų, Ašmintos ir Kauno.

Žaidynes organizuoti padėjo ir teisėjavo šie asmenys: Rolandas Meškauskas (šaškių rungtis), svečiai iš Kauno įgulos karininkų ramovės Jonas Ridzvanavičius ir Algirdas Rauduvė (šachmatų rungtis), Matas Skrupskas (smiginio rungtis).

Šaškių rungtyje pasižymėjo išlaužiškiai. Pirmąją vietą iškovojo Andrius Osvaldas, antrąją – Dominykas Kiaukė, trečiąją – Ignas Vandalauskas. Šachmatų rungtyje nugalėtoju tapo Kazimieras Senavaitis iš Prienų, antroji ir trečioji vietos atiteko Vytautui Gailiūnui iš Kauno ir Robertui Travkinui iš Birštono. Smiginio rungties nugalėtojais tapo birštoniečiai Linas Andriekus, Robertas Travkinas ir Paulius Černevičius.

Renginio organizatorius – Išlaužo seniūnija. Renginio rėmėjai: bendruomenės narė Angelė Martusevičienė ir Kauno įgulos karininkų ramovė.

Žaidynėse dalyvavo skirtingų amžiaus grupių atstovai. Jauniausiam žaidynių dalyviui buvo aštuoneri metai (šaškių rungties prizinės 3 vietos laimėtojas!), o vyriausiajam – 72 metai. Ir dalyviai, ir žaidynių svečiai džiaugėsi pasiektais rezultatais, puikiai praleistu laisvalaikiu ir žadėjo dalyvauti pavasario žaidynėse Išlauže.

 

Išlaužo seniūnijos informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close