Virginijus Šeškus vadovaus „Lietuvių“ komandai

Antradienį paaiškėjo mėnesį trukusių Beko-Lietuvos krepšinio lygos (LKL) „Žvaigždžių dienos“ rinkimų rezultatai. Krepšinio sporto gerbėjai rinko geriausius ir mėgiamiausius LKL krepšininkus „Lietuvių“ ir „Time Team“ komandų starto penketams bei trenerius, kurie vadovaus šioms ekipoms.

Trenerių mūšyje daugiausia balsų (8 672) surinko „Žalgirio“ vyriausiasis treneris iš Ispanijos Joanas Plaza. Jis ir vadovaus „Time Team“ legionierių ekipai.

Antras pagal balsus liko „Prienų“ strategas Virginijus Šeškus (4 866). Jam atiteko garbė vadovauti „Lietuvių“ komandai.

„Lietuvių“ starto penketas: Renaldas Seibutis („Lietuvos rytas“), Rimantas Kaukėnas („Žalgiris“), Mindaugas Kuzminskas („Žalgiris”), Paulius Jankūnas („Žalgiris”), Darjušas Lavrinovičius („Žalgiris”).

„Time Team“ starto penketas: Oliveris Lafayette‘as („Žalgiris“), Marko Popovičius („Žalgiris“), Tremellas Dardenas („Žalgiris“), Mario Delašas („Žalgiris“), Jeffas Foote‘as („Žalgiris“).

Nepatekę į startinius penketukus dar 14 žaidėjų turėtų žaisti LKL „Visų žvaigždžių“ rungtynėse. Keletą jų galės pasirinkti patys treneriai. V. Šeškaus nuomone, šiose rungtynėse turėtų dalyvauti ir „Prienų“ komandos krepšininkai Gintaras Kadžiulis bei Gediminas Orelikas.

Kaip žinia, LKL-Beko „Žvaigždžių diena“ vyks kovo 17 d. Šiaulių sporto arenoje.

 

Informaciją parengė O. Valkauskienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close