Sutartis dėl pėstinininkų kovos mašinų „Boxer“ įsigijimo bus pasirašoma rugpjūčio 22 dieną

Sutartis dėl pėstinininkų kovos mašinų „Boxer“ įsigijimo Lietuvos kariuomenei bus pasirašoma rugpjūčio 22 dieną Krašto apsaugos ministerijoje. Tokį sprendimą Krašto apsaugos ministerijos Gynybos resurų taryba (KAM GRT) priėmė rugpjūčio 16 dieną, išklausiusi Pėstininkų kovos mašinų darbo grupės pranešimą apie pėstininkų kovos mašinų pirkimo derybas ir jų rezultatus.
Atsižvelgiant į tai, kad sutartis pažymėta slaptumo žyma, galimybė žiniasklaidai stebėti pasirašymo ceremoniją nebus sudaryta. Po sutarties pasirašymo su žiniasklaidos atstovais susitiks Krašto apsaugos ministerijos ir Lietuvos kariuomenės vadovybė bei tarptautinės ginkluotės pirkimo organizacijos OCCAR, kuriai tarpininkaujant bus perkamos pėstininkų kovos mašinos, atstovas.
Apie sutarties pasirašymo ceremonijos detales informuosime atskiru pranešimu.
KAM archyvo nuotrauka ( aut. Ieva Budzeikaitė) pėstininkų kovos mašinos „ Boxer“ – prototipinė versija

boxer

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close