Nugalėtojais tapo futbolo mokyklos „Ateitis“ komanda

Trečiadienį, rugpjūčio 10 dieną, Birštono stadione vyko elitinės U-17 lygos finalinės rungtynės, kuriose susitiko NFA-2000 ir FM „Ateitis“. Jaunieji futbolininkai susigrūmė dėl taurės ir aukso medalių.

„Auksinės“ rungtynės prasidėjo vos nuskambėjus LR himnui. Jaunieji sportininkai greitai užėmė kovines pozicijas. Rungtynių komentatorius supažindino su žaidėjais bei jų funkcijomis aikštėje.

Po ilgos ir įtemptos kovos rungtynės pasibaigė lygiosiomis (rezultatu 1:1). Tačiau pagal Futbolo federacijos nuostatus, nugalėtojams išaiškinti reikėjo mušti baudinius. Taigi po baudinių serijos, pasibaigusios rezultatu 4:2, paaiškėjo ir čempionai – futbolo mokyklos „Ateitis“ komanda, kuriai nugalėtojų taurę įteikė Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė ir Lietuvos futbolo federacijos generalinis direktorius Nerijus Dunauskas.

Apdovanojimų ceremonija vyko Guostos poilsio namuose.

 _MG_5723

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close