Investuok į „Vytauto“ pergales!

Artėjant 2016-2017 m. krepšinio sezonui, Prienų–Birštono „Vytautas“ priima dar vieną naują iššūkį – komanda dalyvaus FIBA Europe Cup turnyre. Pagrindinis artėjančio krepšinio sezono tikslas – suburti ir išlaikyti stiprią ir konkurencingą komandą bei garsinti Prienų–Birštono „Vytauto“ vardą Lietuvos krepšinio lygoje ir FIBA Europe Cup turnyre.

Deja, išlaikyti komandą darosi vis sudėtingiau. Prienų rajono ir Birštono savivaldybėse mažai stambaus verslo infrastruktūros, o smulkūs verslininkai nėra pajėgūs suteikti reikalingą finansinę paramą. Savivaldybės taip pat turi labai ribotas galimybes suteikti reikiamą paramą iš savo biudžetų.

Krepšinio sporto klubo „Prienai“ administracija parengė projektą, kurio metu Prienų rajono, Birštono ir visos Lietuvos žmonės kviečiami prisidėti prie „Vytauto“ pergalių! Nuo šiol kiekvienas norintis gali paremti komandą tiesiog pasinaudojant telefonu. Tereikia skambinti arba siųsti tuščią SMS telefonu 1402, žinutės arba skambučio kaina 1.50 Eur, žinučių ir skambučių kiekis nėra ribojamas. Surinkta finansinė parama bus naudojama tik Prienų–Birštono „Vytauto“ komandos išlaikymui.

Tapkite savo krašto komandos dalimi. Prienų-Birštono „Vytautas”! Iš visų jėgų!

 vytautas

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close