Jei tu kietas riešutėlis – sėsk į šturmano kėdę

Visi kieti riešutėliai ir rembo rugpjūčio 12-13 dienomis renkasi Riešutinėje. Kupina dozė geros nuotaikos ir adrenalino laukia visų, kurie išdrįs įsėsti į „Rally Taxi“ automobilį. Jau antrus metus iš eilės daugkartinis Lietuvos ralio čempionas Aurelijus Simaška kviečia išbandyti ką reiškia skrieti tikru ralio automobiliu, visu greičiu pirmyn.

Visi norintieji išbandyti savo jėgas ir reakciją važiuojant ralio automobiliu gali tai padaryti jau rugpjūčio 12 ir 13 dienomis. Tereikia užsiregistruoti ir atvykti į starto vietą: „Ekstremalų pasivažinėjimą ralio automobiliu organizuojame jau antrus metus ir galiu drąsiai teigti – nusivylusių dar nebuvo. Tai pakankamai saugi, tačiau kartu ir labai ekstremali pramoga, patinkanti tiek vyrams, tiek moterims“, – pasakoja čempionas Aurelijus Simaška.

Komandoje talkins ir garsus lenktyninkas, čempionas Alvydas Albrechtas. Kartu su šiais senais ralio vilkais bus garantuojami patys geriausi potyriai. Keleiviai bus vežami 300 AJ Mitsubishi Lancer EVO 8 ir EVO 9 automobiliais, pilnai paruoštais važiavimui, o visi norintieji galės įsigyti video filmuką su įamžintomis nepamirštamomis emocijomis.

Ekstremalumo ištroškę gali registruotis jau šiandien info@euroracing.lt. Važiavimo laikas rugpjūčio 12d. – 17-20 val., o rugpjūčio 13 d. – 9-14 val. Ralio dienomis drąsiai skambinkite +37069844854. Važiavimo kaina tik 95€ (apmokėti prašome atvykus į trasą).

„Vešime net 8,4 km, tokioje trasoje tikrai kiekvienas spės pajusti ralio automobilio galią. Įvairiose atkarpose automobilis pasiekia 200km/h ar net didesnį greitį, su kasdieniais gatvių automobiliais to tikrai nepajusite, tai nesulyginama“-priduria A. Simaška.

Važiavimo trasą rasite Kelyje Utena – Daugpilis, iki pasienio punkto su Latvija likus 300m, pasukus į dešinę „Riešutinė 3“. Kelyje pamatysite rodyklę – „Rally Taxi“. Daugiau informacijos ir naujienų facebook paskyroje: https://www.facebook.com/euroracing.eurotaksi

 semaska

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close