Vytautas Rasimavičius antrajame pratime – trečias

Pociūnuose vykstančiame Pasaulio sklandymo čempionate antradienį atliktas antrasis pratimas. Visų trijų klasių pilotai turėjo įveikti per 300 km Lietuvos ir Lenkijos padangėje.

Antradienio rezultatai buvo džiaugsmingai sutikti Lietuvos komandoje, nes jos narys Vytautas Rasimavičius klubinėje klasėje parodė trečiąjį rezultatą (992 taškai), o bendroje įskaitoje pakilo į šeštąją poziciją (1741). Šioje klasėje antrąjį pratimą laimėjo Italijos pilotas Riccardo Briglaidori (1000). Bendroje įskaitoje po dviejų pratimų pirmauja Lukaš Grabowski (1804), kuris antradienį buvo ketvirtas.

Antras Lietuvos pilotas Linas Miežlaiškis antrajame pratime buvo 21-as (814), o bendroje įskaitoje užima 23 vietą (1529).

Klubinėje klasėje varžosi 49 pilotai.

Standartinėje klasėje Lietuvos komandos pilotai buvo toli nuo prizininkų trejeto. Vladas Motūza su 835 taškais užėmė 19 vietą. Bendroje įskaitoje lietuvis – vienuoliktas (1544).

Dar prastesnį rezultatą parodė Romualdas Konteikis. Jis antrajame pratime užėmė 32 vietą (676), o bendroje įskaitoje yra 23-ias (1354).

Šioje klasėje antrąjį pratimą laimėjo Prancūzijos atstovas Louis Bouderlique (1000). Po dviejų pratimų lyderis yra pirmojo pratimo nugalėtojas Robert Schroder iš Vokietijos (1871), kuris antrajame pratime nuo nugalėtojo atsiliko tik vienu tašku (999).

20 m klasėje Lietuvos atstovams Dariui Liaugaudui ir Viktorui Kukčikaičiui antrasis pratimas buvo sėkmingesnis nei pirmosios dienos startas. Lietuvių rezultatas antradienį buvo vienuoliktas (882). Bendroje įskaitoje jie yra penkiolikti (1284).

Antradienį vykusį pratimą laimėjo duetas iš Lenkijos Lukaš Wojcik ir Kristof Matkowski (1000), o lyderių pozicijoje įsitvirtino slovėnai Erazem Polutnik ir Sebastjan Ramšak (1797), kurie laimėjo pirmąjį čempionato pratimą.

 

_IGP6794

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close