„Jei gali“ suskambo naujai. Ar geriau? Atsakys klausytojai.

Turbūt visi jau puikiai žino Birštono krašto kompozitorę, atlikėją ir mažųjų dainininkų ansamblių vadovę Lijaną Stakauskaitę. Tai jos kuriama muzika atgijo ir keletas daugiamečio Nemuno kilpų krašto atstovo Lietuvos Respublikos Seime a.a. Juozo Palionio eilėraščių.

Lijana tiki, kad svajonės pildosi. O viena iš jos svajonių yra pristatyti savo kūrybą platesnei auditorijai.

Lijana yra kilusi iš Ignalinos. Studijuodama gyveno Vilniuje, bet prieš kelis metus keliai atvedė į kurortinį miestelį – Birštoną.

Muziką ji pradėjusi kurti nuo 7 metų kai tik pradėjo lankyti Ignalinos muzikos mokyklą ir groti instrumentais.

„Muzikinės idėjos kyla spontaniškai, o kartais ilgo vakarojimo metu. Kartais negaliu užmigti nuo galvoje lakstančių melodijų, tenka atsikelti ir užsirašyti vieną ar kitą idėją. Dabar dainų bagaže yra daugiau nei 100 dainų. Mano dainose susipina lyrika, romantika, gyvenimo prasmės paieškos. Daugumos dainų žodžių autorė yra Aurelija Kazokaitytė, su kuria bendradarbiavimas prasidėjo studijuojant pirmas muzikos studijas ir nenutrūko iki dabar nors skiria nemažas atstumas. Mokslai ir darbai, ieškojimas vietos po saule atėmė daug laiko, tiesiog nebuvo laiko savo kūrybos puoselėjimui. Dabar grįžtu prie savo kūrybos ir labai džiaugiuosi, kad gerbėjams galiu pristatyti vieną iš savo dainų. Manau ji atskleidžia kiekvieno žmogaus laisvės ir meilės troškimą“ – Lijana.

Kviečiame ir savo skaitytojus paklausyti senosios ir naujosios dainos „Jei gali“ versijos ir nuspręsti, kuri gi dainos versija labiau pasiekia giliausias širdies vietas.

Senoji versija:

Naujoji versija:

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close