Paplūdimio tinklinio „Birštonas – 2016“ taurės atminimo turnyras vyko antrą kartą

Praėjusį šeštadienį, liepos 16 dieną, Birštono aikštyne prie Nemuno vyko paplūdimio tinklinio turnyras, į kurį susirinko tinklinio entuziastai iš įvairių Lietuvos vietų. Šis atminimo turnyras vyksta jau antrus metus ir yra skirtas žinomų tinklininkų birštoniečių Ritos Verbickienės ir Viliaus Pranckevičiaus atminimui. Į atminimo renginį atvyko Ritos ir Viliaus buvę draugai, taip pat treneriai.

 

R. Verbickienė ilgus metus žaidė aukščiausioje lygoje, o V. Pranckevičius buvo Lietuvos tinklinio rinktinės žaidėjas. Vėlesnis V. Pranckevičiaus gyvenimas Birštone taip pat buvo susijęs su sportu. Jis žaidė pats, vėliau treniravo tinklininkus, vedė sporto užsiėmimus sveikuoliams.

Visos tinklininkų komandos pagal amžių buvo suskirstytos į 4 grupes:

Pirmoje grupėje žaidė asmenys, kuriems per 40 metų, antroje – 50 ir virš 50 metų. Trečioje grupėje žaidė moterys senjorės, o ketvirtoje grupėje – visas jaunimas.
Pirmos grupės nugalėtojais tapo Vilniaus atstovai Henrikas Ruseckij ir Jaroslavas Barkovskij.
Antroje grupėje laimėjo mišri komanda irgi iš Vilniaus – Daiva Naseckienė ir Rimas Dilys.
Trečiosios grupės nugalėtojos – gargždiškės Jola ir Vilma.
Tačiau atkakliausia kova vyko jaunimo grupėje, o finale prireikė papildomo seto. Rezultatu 2:1 Prienų atstovai Vytenis Kučinskas ir Liudas Smolskus nugalėjo kauniečius.

Pasibaigus turnyrui visus prizininkus Birštono sporto centro direktorius Saulius Smailys apdovanojo specialiomis atminimo taurėmis bei prizais. Turnyre dalyvavęs R. Verbickienės sūnus Antanas nugalėtojus apdovanojo specialiais prizais.

Sportininkų susidomėjimas tinkliniu rodo, kad sumanymas rengti atminimo turnyrus taps tradicija.

 _MG_5549

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close