Sėkmės 10-ajai Birštono gimnazijos abiturientų laidai!

Birštono gimnazijos bendruomenė liepos 15-ąją išlydėjo 10-ąją abiturientų laidą. Iškilminga brandos atestatų įteikimo šventė vyko Birštono kultūros centre. Čia susirinko ne tik jaunesnieji mokiniai, kurie vedė šventinę programą, bet ir abiturientų šeimos nariai, svečiai.

Gimnazijos direktorius Alvydas Urbanavičius pasidžiaugė puikiais brandos egzaminų rezultatais. Jis paminėjo, kad abiturientai gavo net šešis šimtukus.  Dešimčiai geriausiųjų abiturientų direktorius įteikė atminimo dovanas.
Šventėje dalyvavusi LR Seimo nario Andriaus Palionio padėjėja Valė Petkevičienė perdavė Seimo nario  sveikinimą Vaidai Goberytei, gavusiai šimto balų įvertinimus iš anglų kalbos ir lietuvių kalbos brandos egzaminų. Jubiliejinės 10-osios laidos geriausia gimnaziste buvo pripažinta Gerda Mekionytė, kuriai Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė skyrė premiją. Abiturientę pasveikino ir premijos čekį įteikė Birštono savivaldybės merės pavaduotojas  Vytas Kederys ir Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėja Angelė Žiūraitienė.
Abiturientams sveikinimo žodžius tarė tėvelių, Birštono KC atstovai, jaunųjų šaulių vadas J. Juozaitis. 10-osios laidos atstovai padėkojo savo draugams, tėveliams, mokytojams, artimiesiems, klasių auklėtojoms Laimutei Puskunigienei ir Birutei Sinkevičienei, palinkėjo vieni kitiems sėkmės.
Po šventinės dalies abiturientai skraidino savo norų balionus prie Birštono gimnazijos. Linkime, kad tie norai išsipildytų, kad visi 10-osios laidos gimnazistai išsaugotų savitumą, sprendimus priimtų vadovaudamiesi savo širdimi ir atrastų vietą pasaulyje.

 

Gimnazijos direktoriaus pavaduotoja Asta Ferevičienė

P1200227

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close