Pirmoji vieta ir gimtadienio dovana – jungtinei Birštono ir Kauno komandai

Liepos 23 dieną Birštono petankės klubas, švęsdamas savo veiklos dešimtmetį, surengė šventinį turnyrą. Jame dalyvavo 12 dvejetų, atvyko sportininkai iš Kauno, Šiaulių bei Birštono.

Nuo ryto prasidėjusios petankės dvejetų varžybos vyko beveik iki 19 val., kai po 6 turų turėjo išaiškėti nugalėtojas. Tačiau ir sužaidus paskutinę partiją, Birštono ir Kauno jungtinės komandos „Šilagėlė“ narys Vytautas Gedminas nebuvo tikras dėl galutinės pergalės. Tik vėliau pagal papildomus kriterijus buvo įvertinta ir paskelbta, kad Birštono petankės klubo įkūrimo 10-mečio proga surengto turnyro nugalėtojai – „Šilagėlės“ dvejetas Vytautas Gedminas ir Gintaras Ruočkus.

Antroje vietoje liko duetas „Šiauliai“ (Evaldas Kievišas ir Rolandas Rulinkas) iš Šiaulių, o tretieji – „Caro MB“, ketvirti – birštoniečiai „A3 Birštonas“ (Paulius Bagdanavičius ir Algis Petrauskas). Šeštą vietą užėmė dar viena turnyre žaidusi Birštono komanda „B2“ (Kęstutis Pranculis ir Linas Andriekus).

Paguodos prizu buvo apdovanotas kauniečių duetas „Klastunynas“ (Živilė Udzinaitė ir Matas Bučiūnas).

Apdovanojimus nugalėtojams ir prizininkams įteikė klubo įkūrėjas ir jo prezidentas Aleksandras Gorinas.

DSCF4603

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close