Flirtas.lt ekspertas: kam skirtos pažinčių svetainės?

Kai prieš 15 metų pirmą kartą užsiregistravau pažinčių svetainėje buvau nedrąsus viršsvorio kamuojamas paauglys. Jos man padėjo išmokti bendrauti su merginomis, internete susipažinau su savo būsima žmona, net ir karjera pakrypo į pažinčių svetainę. Dirbu flirtas.lt ir stengiuosi padėti lietuviams atrasti vieni kitus. Šiandien atskleisiu, kam pažinčių svetainės padeda labiausiai.

Pradėkime nuo to, kad jei norite surasti antrą pusę, Jums teks pripažinti, kad ieškote poros. Tai pabrėžiu, nes šiandien Lietuvoje įsigalėjęs vienišių kultas, kuriame ieškantys antros pusės yra prilyginami silpnuoliams: „ieškai antros pusės? Negi tau vienam blogai? Kas su tavimi negerai?“.

Štai penkios priežastys, kodėl neturėtumėte kreipti dėmesio į tokią šlubą logiką ir užsiregistruotumėte pažinčių svetainėje.

1. Tu ne vienas
Tai, kad dabar kažko neturime ir mums kažko reikia, rodo, kad esame žmonės. Gyvenime visko pasitaiko ir nieko baisaus, kad kažkuriuo metu antros pusės nėra šalia. Todėl nereikia bijoti žodžių: jaučiuosi vienišas, neturiu antros pusės, ieškau meilės.

Pažinčių svetainės suburia žmones, kurie jaučiasi panašiai ir neturi antros pusių. Dėl šios priežasties pažinčių svetainės man buvo efektyviausia vieta ieškoti antros pusės. Kam švaistyti laiką, energiją ir pinigus klubuose, baruose ir akluose pasimatymuose, kai pažinčių svetainėje moterys manęs ieško pačios?

2. Treniruotė
Po skyrybų dažnai nebemokame bendrauti su priešinga lytimi, esame užgauti, įskaudinti ar net pikti ant priešingos lyties. „Visi jie vienodi“, – galvoja moterys, o vyrai tą patį galvoja apie jas. Šiuo atveju, pažinčių svetainė tampa socialiniu treniruokliu. Tai vieta, kur galime pamatyti, kad toli gražu nei vienas iš mūsų nėra „vienodas“. Grįžti į „žaidimą“ ne visada yra lengva, o treniruotės pažinčių svetainėse yra visiškai nemokamos.

3. Čia ir dabar
Pažinčių svetainėse gali rinktis ne tik su kuo bendrauti, bet ir laiką, vietą ar įrenginį. Jei diena buvo sunki, pažinčių svetainėje gali išsipasakoti arba priešingai – su niekuo nebendrauti. Gali atrašyti iškart arba vėliau. Gali bendrauti namuose, kavinėje ar kelionėje autobusu. Jokių įsipareigojimų – viskas tavo patogumui.

4. Pasirinkimas
Viena iš priežasčių, kodėl savo antros pusės ieškojau ir radau pažinčių svetainėje – bekompromisis efektyvumas. Pažinčių svetainės suburia žmones, kurie neturi antros pusės ir jos ieško. Taigi, bendraujate ir renkatės tik iš tų, kurie yra laisvi ir Jums patinka. Taigi, šansai surasti savo vienintelį ar vienintelę yra žymiai didesni.

Sakot, kad tą patį galima daryti ir gatvėje, bare ar pliaže? Ne, negalite. Štai pavyzdys: Jums norisi morkos. Ją surasti automobilių turguje neįmanoma, o įprastame turguje reikia paklaidžioti, kol atrasi daržovių skyrių. Pažinčių svetainės yra lyg daržovių turgūs. Nereikia klaidžioti ir ieškoti – čia vien daržovės, todėl morką čia rasite daug lengviau nei bet kur kitur.

5. Kontaktai
Pripažinsiu, kad flirtas.lt nėra verslo konferencija, tačiau ir čia galima sutikti daugybę naudingų žmonių. Bendraudamas pažinčių svetainėse radau daugybę įvairių sričių profesionalų, kurie man padeda ir šiandien. Be to, bendravimas ir bendradarbiavimas su jais vyksta sklandžiau, nes pažintis yra paremta abipuse simpatija.

Pabaigai, noriu pasidalinti paskutiniu pavyzdžiu. Pažinčių svetainė yra tarsi sporto klubas. Vien tai, kad užsiregistravai, raumenų neužaugins ir riebalų nesudegins. Jei nori matomo rezultato, reikia ir laiko, ir valios, ir programos. Taip pat ir pažinčių svetainėje – reikia pasistengti save parodyti iš teigiamos pusės, reikia strategijos ir… laiko. Per pirmą savaitę nuo registracijos tikėtis surasti gyvenimo meilę yra naivu. Kartais laiko reikia daugiau, kartais mažiau.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close