Pasaulio moterų karšto oro balionų čempionato organizatoriai sveikina visus Birštono gyventojus

Pasaulio moterų karšto oro balionų čempionato organizatoriai sveikina visus Birštono gyventojus ir kartu su jais džiaugiasi puikiu renginiu. Šis čempionatas – tai unikali galimybė Birštono kurorto vardą garsinti Lietuvoje bei įvairiose pasaulio šalyse: Čekijoje, Vengrijoje, Lenkijoje, Australijoje, Austrijoje, Kroatijoje, Danijoje, Rusijoje, Japonijoje, JAV, Norvegijoje, Kanadoje, Šveicarijoje, Ukrainoje, Nyderlanduose, Belgijoje, Brazilijoje, Vokietijoje, Didžiojoje Britanijoje ir kaimyninėje Latvijoje. Šis čempionatas vyks liepos 4-10 dienomis, o varžybų centras įsikurs Birštono gimnazijoje. Vieta, kur čempionato dalyviai ir šios išskirtinės sporto šakos gerbėjai galės susitikti, pabendrauti – aikštė prie Birštono kultūros centro. Tai bus erdvė, kur visi kviečiami išbandyti šiuo metu itin populiarią “Open Kitchen” virtuvę, maisto gamintojai į šį renginį atvyksta tiesiai iš Vilniaus Tymo turgelio. Čia bus galima paragauti ir tikrų itališkų picų, kurias keps Birštono kurortą pamėgę bičiuliai iš Italijos Fragneto Monforte miesto. Čempionato metu kiekvieną vakarą skambės gyva muzika, atliekama įvairaus žanro muzikantų. Visi Birštono gyventojai kviečiami prisijungti ir dalyvauti renginiuose, kartu kurti šventinę nuotaiką.

Karšto oro balionų sporto unikalumas – tai skrydžiams naudojami pakilimo laukai, nušienautos pievos ir specialios erdvės. Sportininkai, kaip reikalaujama varžybų taisyklėse, pakilimui ir nusileidimui visuomet naudoja nenaudojamus kultūrinius laukus. Birštono savivaldybė ir čia gyvenantys žmonės tarp oreivių yra žinomi kaip draugiški, visuomet siūlantys padėti asmenys.

Džiugu, kad renginys jau sulaukė didelio susidomėjimo karšto oro balionų gerbėjų tarpe. Organizatoriai sulaukia begalės užklausų, kur ir kada bus galima pamatyti kylančius oro balionus. Tikimės visų aktyvaus dalyvavimo ir gero laiko kartu!

 Paulius Grigaliunas 2

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close