Lapkričio 14 d. Veiverių kultūros ir laisvalaikio centre Skriaudžiuose nuskambėjo jaunimo atliekami muzikos kūriniai.

Čia, po vienu stogu susivienijo projekto „Jaunimo iniciatyvų skatinimas Prienų bendruomenėje“ veiklų plano dalies – gyvo garso koncerto „Muzika, kuris mus šildo“ dalyviai.

Koncerte skambėjo ir jaunimo atliekamos dainos ir jų rankomis valdomų instrumentų išgautos melodijos. Svečius ir dalyvius iš Prienų, Kazlų Rūdos bei pačių Veiverių savo dainomis džiugino Veiverių kultūros ir laisvalaikio centro vokalo studijos „Cukraus pudra“ grupė bei Ramintos Grėbliauskienės ir Virginijos Mitrikevičienės duetas. Instrumentinis Žygimanto Laurecko ir Dominyko Šimonio duetas padovanojo saksofono bei pianino sąskambius, o Veiverių A. Kučingio meno mokyklos vokalinis merginų kvartetas jaunimą nudžiugino gitaros stygų skambėjimu ir pagal jį besiliejančiomis dainomis.

Svečius bei kitus dalyvius nudžiugino ir Prienų Žiburio gimnazijos duetas Gabrielė Černiauskaitė ir Kasparas Gudaitis. Kasparas taipogi, dueto dainas paryškino gitaros stygų skambesiu.

Jaunimui savo dainas dovanojo ir svečiai iš Kazlų Rūdos. Akordeono melodijomis visus užbūrė Kazlų Rūdos Rimvydo Žigaičio menų mokyklos akordeonistas Liudvikas Savickas, o dainomis – solistė Estela Aleknavičiūtė.

Pasiklausę jaunatviško koncerto visi dalyviai skubėjo fotografuotis prie „žvaigždžių“ sienos.

Projekte dalyvavo ir koncertą organizavo Asociacija „Cukraus pudra“, Veiverių kultūros ir laisvalaikio centras bei Prienų bendruomenė.

DSC_3457

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close