Birštono taurė atiteko „13“ komandai

Sekmadienį, trečiąją kurorto šventės dieną, kaip įprastai, vyko ir petankės varžybos Birštono taurei laimėti. Petankės aikštyne atkakliai kovojo 19 komandų, atvykusių iš Vilniaus, Kauno, Šiaulių bei Vokietijos miesto Lecko. Trys birštoniečių komandos taip pat varžėsi dėl savo miesto taurės.

Po įtemptų kovų Birštono „Zoro“ duetas Vytautas Gedminas ir Robertas Travkinas laimėjo trečiąją prizinę vietą, „Apči“ komanda Irma Gedminaitė ir Paulius Bagdanavičius – šeštą vietą, „B2“ mišrus dvejetas Kęstutis Pranculis ir kaunietis Gytis Neverauskas – septintą, o „Birštono“ komanda Kristina Justinavičienė ir Vytautas Vaitkevičius užėmė 16 vietą turnyrinėje lentelėje.
Birštono taurę išsivežė „13“ duetas – Gintaras Račkus ir Vytis Šulinskas, finalinėje dvikovoje įveikę „A3“ duetą (Doringa Burneikienė, Almantas Burneika).
Paguodos turnyrą laimėjo duetas „RB“ iš Šiaulių – Rolandas Žinevičius ir Evaldas Kievišas. Antroje vietoje liko „A3“ komandos moterys, o trečią vietą užėmė kauniečių dvejetas „Oi oi“.

IMG_4229

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close