Meteorologijos stotelė Prienų „Ąžuolo“ progimnazijoje

Gegužės 17 d. Prienų „Ąžuolo“ progimnazijoje pradėjo veikti meteorologijos stotelė. Technologijų mokytojas Arūnas Žvirblys kartu su mokiniais savo rankomis statė stoteles pamokų metu, jas išbandė, o matematikos mokytoja Violeta Grigonienė su projekto dalyvių grupe savaitę rinko duomenis. Mokslo metų pabaigoje orų stotelę visiems projekto partneriams padovanojo ir atsiuntė mokykla-koordinatorė iš Vokietijos.

Tai Erasmus+ projekto KA2 ,,Klimato kaita ir gyvenimo būdas: šiandienos iššūkiai Europos jaunimui“ veiklos rezultatas. Orus galėsime stebėti ne tik Prienų, bet ir Erasmus + šalių partnerių mokyklose. Temperatūros, vėjo stiprumo bei krypties, oro drėgnumo, slėgio bei kitų meteorologinių parametrų pokyčius galėsime stebėti adresu:

https://www.wunderground.com/personal-weather-station/dashboard?ID=IKAUNOAP3

 

Projekto koordinatorė A. Berezovskaja

DSC07319

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close