Gerumas – svarbiausias ir patraukliausias žmogaus bruožas . Geri poelgiai nelieka nepastebėti, jie suteikia žmogui viltį, saugumo jausmą, todėl kai LSDMS Prienų moterų klubas pasiūlė sudalyvauti Velykinėje akcijoje,,Pasidalink gerumu“ Balbieriškio pagrindinės mokyklos mokiniams abejonių nekilo. Šios akcijos pagalba norėjome ugdyti asmenybės gerumą, supratimą, gailestingumą. Atkreipti dėmesį į kito žmogaus esmę. Likome maloniai nustebinti, kai vieną popietę mokykloje sulaukėme svečių. Moterų klubo pirmininkė Danutė Mozūrienė, narė Danutė Valuckienė ir LR seimo nario Andriaus Palionio padėjėja Regina Juočiūnienė aktyviausiems akcijos dalyviams įteikė Seimo nario padėkas ir rašiklius už kūrybiškumą, pilietiškumą ir norą dalintis gerumu. Gavę padėkas mokiniai džiaugėsi parodytu dėmesiu, ir sakė, kad akcijoje dalyvavo nesitikėdami dovanų ,o todėl, kad visada „GERA DARYTI GERA“.

Mokinių ir savo vardu dėkojame LSDMS Prienų moterų klubo pirmininkei Danutei Mozūrienei ir LR seimo nariui Andriui Palioniui už padėkas,dovanas ir dėmesį.

 

Reda Valančienė

 Naujas vaizdas1

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close