NATO oro policijos funkcijas Baltijos šalyse vykdantys naikintuvai kilo du kartus

Gegužės 9-15 dienomis NATO oro policijos funkcijas Baltijos šalyse vykdantys naikintuvai du kartus kilo atpažinti ir lydėti tarptautinėje oro erdvėje virš Baltijos jūros skridusių Rusijos Federacijos karinių orlaivių.
Gegužės 12 d. NATO oro policijos funkcijas vykdantys naikintuvai kilo identifikuoti ir palydėti Rusijos Federacijos karinius orlaivius, skridusius į Kaliningrado sritį tarptautine oro erdve virš Baltijos jūros. Identifikuoti du Rusijos Federacijos lengvieji taktiniai bombonešai Su -24 ir keturi naikintuvai Su-27. Visi jie skrido be skrydžio planų, be įjungtų radiolokacinių atsakiklių, radijo ryšio su skrydžių valdymo centrais nepalaikė.
Gegužės 15 d. NATO oro policijos funkcijas vykdantys naikintuvai identifikavo ir palydėjo Rusijos Federacijos transporto orlaivį IL-76 , skridusį iš Rusijos Federacijos į Kaliningrado sritį tarptautine oro erdve virš Baltijos jūros. IL-76 skrido be skrydžio plano, be radiolokacinio atsakiklio, ryšį su skrydžio valdymo centru palaikė.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close