Niekas pasaulyje geriau neapsaugos vaikų gyvybių už skiepus

Dažnai tėvams kyla svarbiausias klausimas: „Skiepyti savo vaiką ar – ne?“. Neretai tėvai dvejoja skiepyti vaikus dėl klaidingų įsitikinimų. Kai kurie net nepagalvoja, kokių rimtų pasekmių gali „atnešti“ jų atsisakymas skiepyti vaikus. Visų pirma, tėvai turi suprasti, kad jų pareiga rūpintis savo vaikais bei jų sveikata. Būtent vaikų skiepai – vienas iš būdų, kuris padeda apsaugoti savo vaikus bei kitus vaikus, taip pat ir suaugusiuosius nuo infekcinių ligų. Šios infekcinės ligos dažnai yra pavojingos vaikams bei aplinkiniams. Kai kuriais atvejais pasekmės būna skaudžios bei nepataisomos.

  Skiepų tikslas yra išprovokuoti „nedidelę ligą“, kuri nesukeltų jokių negalavimų, priešingai, paskatintų organizmą gaminti žymiuosius antikūnus, kurie vėliau, susidūrus su tą pačią ligą sukeliančiais mikroorganizmais, sugebėtų jį apginti.

  Stiprios organizmo reakcijos į skiepus rizika yra labai nedidelė, palyginti su sukeliamomis pasekmėmis, jeigu vaikai susirgtų sunkia ir pavojinga liga.

 Clipboard03

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close