Šventė „Judėk sveikatos labui“ privertė vaikus nusišypsoti (GALERIJA)

Gegužės 13 d. Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos stadione vyko Prienų rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro (VSB) organizuota Judėjimo sveikatos labui dienai paminėti skirta šventė „Judėk sveikatos labui“. Nors į šventę buvo kviečiami visi miestelėnai bei rajono gyventojai, daugiausiai dėmesio jai skyrė vaikai ir mažaisiais vedinos mamos. Nuolat sporto aikštyno krepšinio aikštelėje žaidžiantys vaikai greitai perbėgo į šventę, kurioje galėjo tarpusavyje ir komandomis varžytis sportinėse estafetėse ir laimėti kamuolių bei kitų ne mažiau džiaugsmo keliančių prizų. Mažiausieji galėjo ne tik rungtyniauti sporto estafetėse, bet ir pūsti muilo burbulus, varžytis, kuris aikštyne kreidelėmis nupieš gražesnį piešinį. Juos nudžiugino ir treniruotė su bičiuliu, policijos šuneliu Amsiumi. Suaugusieji bei mažųjų mamos galėjo kartu su Prienų rajono savivaldybės administracijos direktoriumi Egidiju Visocku prisijungti prie sporto klubo „Vėjas“ treniruotės arba išbandyti jėgas tradicinėje „Sveikatos“ viktorinoje. Smalsesni galėjo pasitikrinti savo kūno masės rodiklius. Visi šventės metu galėjo vaišintis obuolių sultimis, sausainiais bei šakočiu.

Nė vienas šventės dalyvis neišėjo tuščiomis. Visi buvo apdovanoti VSB, šventės partnerių – Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Prienų policijos komisariato (PK) bei Prienų rajono savivaldybės prizais.

DSC_3919

galerija0906

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close