Balbieriškio pagrindinės mokyklos mokinės sėkmė piešinių konkurse „Mano šeimos gydytojas“

                         Kauno teritorinės ligonių kasos kvietimu ir mokyklos sveikatos priežiūros specialistės Birutės Vitkauskaitės paraginimu, Balbieriškio pagrindinės mokyklos 1–4 klasių mokiniai dalyvavo vaikų piešinių konkurse „Mano šeimos gydytojas“. Šiuo konkursu Valstybinės ir teritorinės ligonių kasos prie Sveikatos apsaugos ministerijos prisideda prie kasmetinės socialinės akcijos „Sveika šeima“ organizavimo. Tarptautinę šeimos dieną sulaukta 1087 piešinių iš 75 savivaldybių.

                           Smagu, kad konkurso „Mano šeimos gydytojas“ piešinių vertinimo komisija prizininke pripažino ir Balbieriškio pagrindinės mokyklos 4 klasės mokinę Austę Kukankaitę. Austė už savo piešinį ir jos mokytoja Gražina Antanavičienė buvo paskatintos padėkomis.

                          Apdovanojimų šventėje dukros sėkme džiaugėsi ir Austės tėveliai.

                           Susirinkusiuosius pasveikino Kauno teritorinės ligonių kasos direktorius V. Šiaudikis. Jo žodžiuose skambėjo raginimas vaikams pakviesti savo tėvelius, senelius dažniau susitikti su šeimos gydytoju. „Svarbiausi žmonės vaikams yra šeimos nariai. Bet labai svarbūs ir mokytojai bei gydytojai, kurie irgi kviečia rūpintis sveikata ir atveda vaiką į suaugusiojo gyvenimą“, – sakė V. Šiaudikis.

                           Į mokyklą Austė parvežė ir Valstybinės ligonių kasos išleistą Atvirlaiškį šeimai, kurį ji su mokytoja Gražina įteikė visiems 1–4 klasių, ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupių vaikams ir mokytojams.

                           Tikimės, kad Austės laimėjimas prisidės prie Balbieriškio pagrindinėje mokykloje įgyvendinamos tarptautinės sveikatos stiprinimo programos „Laimingas žmogus sveikoje mokykloje“ tikslų ir uždavinių, vienijančių mūsų bendruomenę dėl didžiausio žmogaus turto – sveikatos.

 

  Balbieriškio pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokytoja Gražina Antanavičienė

New Image

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close