Lietuvos specialiosios olimpiados lengvosios atletikos čempionate

Gegužės 11 dieną Kazlų Rūdoje vyko Lietuvos specialiosios olimpiados lengvosios atletikos čempionatas. Šiose sportinėse varžybose dalyvavo 20 komandų, atvykusių iš visos Lietuvos specialiųjų mokyklų, socialinės globos namų, centrų ir specialiosios olimpiados klubų. Prienų rajonui atstovavo Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos Specialiojo skyriaus lengvaatlečių komanda. Lengvosios atletikos sportinės varžybos vyko moderniame Kazlų Rūdos Kazio Griniaus gimnazijos stadione.

Šiemet „Revuonos“ pagrindinei mokyklai atstovavo 7 atletai: Kęstutis Aleksevičius (8s klasė), Laura Jancevičiūtė (7s klasė), Raminta Jancevičiūtė (8s klasė), Karolis Aponas (7s klasė), Saulius Sadonis (9s klasė), Tautvydas Savickas (9s klasė) ir Viktorija Šuvalskaitė (10s klasė). Jie dalyvavo įvairiose rungtyse: 50 metrų, 100 metrų ir 200 metrų bėgime, kamuoliuko metimo ir šuolio į tolį rungtyse.

Geriausiai sekėsi Kęstučiui Aleksevičiui, kuris 50 metrų bėgimo rungtyje buvo absoliutus čempionas savo amžiaus grupėje, o kamuoliuko metime iškovojo trečiąją vietą. Karolis Aponas, kamuoliuką nusviedęs 48 metrus, taip pat tapo savo amžiaus grupės čempionu. Tautvydas Savickas kamuoliuko metimo rungtyje buvo antras, o 50 metrų bėgime užėmė trečią vietą. Saulius Sadonis 50 metrų bėgime užėmė pirmąją vietą savo amžiaus grupėje. Raminta Jancevičiūtė šuolio į tolį rungtyje savo amžiaus grupėje užėmė antrąją vietą, o Laura Jancevičiūtė savo amžiaus grupėje šuolio į tolį rungtyje užėmė trečiąją vietą. Viktorija Šuvalskaitė 200 metrų nubėgo antra (savo amžiaus grupėje).

 

Kūno kultūros mokytoja Vilma Glaveckienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close