Prienų rajono įvaizdžio idėją nuspręsta plėtoti

Balandžio 26 d. Prienų kultūros ir laisvalaikio centro mažojoje salėje susirinkę Prienų rajono įvaizdžio grupės, Prienų bendruomenės nariai svarstė, kaip turėtų būti kuriamas krašto įvaizdis, kokia simbolika turėtų kraštą garsinti. Informavus visuomenę apie norą sukurti stilizuotą „drakoniuką“, kaip turistinį Prienų krašto simbolį, kilusi konfliktinė situacija nenutilo ir diskusijos metu. Tačiau daugeliui pripažinus, kad ši mintis skubota ir ją reikia aptarti platesniame krašto bendruomenės rate, nuspręsta apklausti daugiau bendruomenės narių, ieškoti daugiau įvaizdžio kūrimo idėjų.

DSC_8933

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close