A. Mamontovą pasikvietusi grupė BIX dovanoja gerbėjams naujai atgimusį hitą „Kas iš to“

Kitais metais įvyksiančiam BIX jubiliejui grupės nariai pradėjo ruoštis jau dabar. Rokeriai savo ilgamečiams gerbėjams ir tiems, kurie tik dabar atrado jų muziką, skiria naujai atgimusią dainą „Kas iš to“. Pirmoji daina iš suplanuotos gyvos muzikos sesijos dainų sąrašo buvo įrašyta kartu su dainininku Andriumi Mamontovu.

 

„Norime lietuviškos muzikos mylėtojams priminti daugiausiai populiarumo sulaukusias grupės dainas, o gyvai sugrotos geriausios BIX dainos yra tam puikus būdas. Ši daina – pirmoji, kuri buvo įrašytą iš mūsų sąrašo. Pažadu, kad skambės ir „Akli kariai“, ir „Mes tikim Dievais“. Kartu su mumis dainas įrašys geriausi draugai. Tie, su kuriais mes dainavome vienoje scenoje. Gyva muzika mums visada buvo aukščiau visko, niekada nesame groja su fonograma, net nežinome, kas tai yra“, – kalba grupės BIX lyderis ir idėjinis vadas Saulius Urbonavičius-Samas.

 

„Kas iš to“ – viena populiariausių grupės BIX dainų, sukurtų 1991 metais. Jos melodiją paniūniuoti galėtų ne tik BIX gerbėjai. Dainos žodžius parašė pats S. Urbonavičius-Samas, o muziką sukūrė visa grupė.

 

„Dainą su Andriumi įrašėme labai greitai. Taip smagu, kai įrašai vyksta kartu su visa grupe. Šios dainos žodžiai turi gilią prasmę. Žmogui kažką padarius natūraliai kyla klausimas, o kas iš to? Šį klausimą galima užduoti bene kiekvienoje situacijoje. Toks mūsų gyvenimas, viską darome dėl kažko. Dainos melodija energinga, smagi, žmonėms norisi džiaugtis gyvenimu“, – „Kas iš to“ dainos žodžių prasmę aiškina grupės lyderis.

 

Jau šeštadienį Vilniuje grupė BIX surengs geriausių dainų koncertą „Papūsk į dūdą“. Jo metu skambės ne tik naujausios dainos iš paskutinio grupės albumo „Bix Ray“, bet ir beveik trisdešimties metų senumo kūriniai. Daina „Kas iš to“ yra viena mėgstamiausių, tad koncertas be jos tikrai nepraeis.

 

Koncerte „Papūsk į dūdą“ itin svarbų vaidmenį suvaidins pučiamieji instrumentai, kurie skambės visose dainose. „Nors pavasaris į Lietuvą neskuba ateiti, šeštadienį bus karšta. Pažadame, jog koncertas bus tikras energijos užtaisas, kupinas pozityvumo, gerų emocijų. Pasiruoškite dviejų valandų šokiams“, – koncerto svečius įspėja S. Urbonavičius-Samas. Bilietus į koncertą galite įsigyti paspaudę čia: http://www.bilietai.lt/lt/event/30002

 

Andriaus Mamontovo ir BIX video klipas „Kas iš to“:

https://www.youtube.com/watch?v=J3EDtTF7tvw

 IMG_9959

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close