OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaip ir su kiekvienu pavasariu, taip ir su šiuo į Lietuvą grįžta kasmetinė, visą Lietuvą vienijanti aplinkos švarinimo akcija „DAROM 2016“. Balandžio 22 dieną prie šios akcijos prisijungė ir Prienų r. Balbieriškio pagrindinės mokyklos jaunieji miško bičiuliai kartu su mokyklos direktoriumi Stasiu Valančiumi, biologijos mokytoja Ona Žvaliauskiene ir visuomenės sveikatos priežiūros specialiste Birute. Visi susirinkusieji rinko šiukšles buvusio vaikų darželio teritorijoje.

 

Prienų Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė

Birutė Vitkauskaitė

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close