Tinklinio varžybos populiarėja (GALERIJA)

Balandžio 20 d. Prienų kūno kultūros ir sporto centre (KKSC) vyko tradicinės Prienų rajono savivaldybės moksleivių tinklinio varžybos.

Pasak Prienų KKSC direktoriaus Audroniaus Deltuvos, tinklinio varžybos sparčiai populiarėja. Tai geriausiai parodo vis augantis varžybose dalyvaujančių komandų skaičius – jei anksčiau tik pora komandų susirungdavo tarpusavyje, dabar jau tenka kovoti su keliomis priešininkų komandomis. Šiemet varžybose dalyvavo komandos iš 6 ugdymo įstaigų.

Jaunučių (gim. 1999 m. ir jaunesnių) merginų grupėje stipriausios buvo Jiezno gimnazijos moksleivės. Jos įveikė ir į antrą vietą nustūmė Prienų „Žiburio“ gimnazijos tinklininkes. Trečioje vietoje liko Šilavoto pagrindinės mokyklos sportininkės, ketvirtoje – Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos tinklininkės.

Jaunučių (gim. 1999 m. ir jaunesnių) berniukų grupėje pirmąją vietą užėmė „Žiburio“ gimnazijos tinklininkai. Antroje vietoje liko Jiezno, trečioje – Balbieriškio pagrindinės mokyklos, ketvirtoje – „Revuonos“ jaunieji sportininkai.

Jaunių (gim. 1998 m. ir vyresnių) merginų grupėje visas varžoves įveikė „Žiburio“ merginos. Antroje vietoje liko Jiezno, o trečioje – Stakliškių gimnazijos tinklininkės.

Jaunių (gim. 1998 m. ir vyresnių) vaikinų grupėje pergalę irgi iškovojo „Žiburio“ komanda. Nusileidę tik vieninteliams priešininkams, antrąją vietą užėmė Stakliškių gimnazijos sportininkai.

Tradicines varžybas organizuoja Prienų KKSC ir Prienų „Žiburio“ gimnazija.

DSC_6245

galerija0906

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close