„Teleloto“ 20-mečio fiestoje žadamas milijonierių susitikimas

20 metų – daug ar mažai? Greičiausiai ne vienas pritartų, kad tai pati jaunystė. Tik ne televizijos laidai. Būtent tokią – 20-mečio – sukaktį balandžio mėnesį švenčia žinomiausia lietuviška loterija „Teleloto“. Tai tik viena iš kelių laidų Lietuvoje, gyvuojančių jau tiek daug metų.

Žaidimo rengėjai planuoja įspūdingą dviejų savaičių trukmės šventę ir du išskirtinius, gimtadieninius žaidimus balandžio 17 ir 24 dienomis. Be to, įspūdingo jubiliejaus proga atveriamos ir durys į žaidimo užkulisius. Kas stovi prie jau dvidešimtmetį mininčios laidos vairo?

Iš „Eurovizijos“ filmavimo – į „Teleloto“ studiją

Jau dvi dešimtis metų kiekvieną sekmadienį „Teleloto“ studijos duris Vilniuje praveria žymus Lietuvos TV prodiuseris Audrius Giržadas. Vyras net ir pats sunkiai suvokia, kad praėjo jau tiek metų nuo to laiko, kai jis pirmą sykį spragtelėjo pirštais ir taręs „vienas, du, trys, važiuojam, sėkmės visiems“ pradėjo filmavimą. „20 metų laidai – labai daug! Lietuvoje nėra kito taip ilgai gyvuojančio TV projekto. Gal tik „Bėdų turgus“ nedaug nusileidžia. Ir tai net kiek simboliška – abu projektai dovanoja žmonėms tikėjimą ir džiaugsmą“, – kalbėjo „Teleloto“ režisierius, kuriam tenka pareiga ne tik ištransliuoti laidą eteryje, bet ir sukurti tinkamą aplinką tam, kad pats žaidimas bei vedėjai būtų nusiteikę entuziastingai.

 A. Giržadas šiuo metu aktyviai ruošiasi ir „Eurovizijos“ konkursui, o sekmadieniais skuba į „Teleloto“ laidos filmavimus. Su juo kartu – kone dvidešimties žmonių komanda: operatoriai, garso režisieriai, apšvietimo specialistai, grimeriai, lošimo priežiūros vadovai ir, žinoma, vedėjai. „Teleloto“ žaidimą kas antrą savaitę pasikeisdamos veda dvi vedėjų poros: Jurgita Drabatienė su Vitalijumi Zuikausku ir Eglė Jackūnienė su Vyteniu Sinkevičiumi. Atvykus į studiją, visi įsisuka į savus darbus, ruošiamos kameros, ausinės, mikrofonai, apšvietimas, prasideda repeticija. „Po repeticijos sukviečiami dalyviai, su „Teleloto“ bilietais laimėję pakvietimus į studiją, tada prasideda filmavimas, o po jo laukia montavimo darbai, laida eteryje pasirodo tos pačios dienos vakarą“, – apie savo sekmadienius pasakojo laidos režisierius A. Giržadas. Ir tai tik sekmadienio darbai. Visą savaitę, iki laidos filmavimo, „Teleloto“ žaidimui ruošiasi apie šimtas žmonių, pradedant sklandžiu duomenų apdorojimo užtikrinimu, techniniu pasirengimu ir baigiant reklamos bei laidos turinio kūrimo ir gamybos darbais.

Į gimtadienio šventę žada atvykti ir muzikantai, ir milijonieriai

„Teleloto“ žaidimo rengėjai 20-mečio progą žada paminėti kaip niekad triukšmingai. Šventė truks dvi savaites, o jubiliejiniai lošimai vyks net du sekmadienius – balandžio 17 ir 24 dienomis. Žaidėjų lauks ne tik 10 išskirtinių, trečios serijos „BMW“ automobilių su automatine pavarų dėže bei 1000 kitų prizų, bet ir kur kas daugiau siurprizų. Loterijos rengėjai puse lūpų prasitarė apie specialaus muzikinio numerio pristatymą žaidimo metu ir žadamą milijonierių suvažiavimą.

Seniausias ir vienintelis tokio pobūdžio, jau net 20 metų TV ekranuose transliuojamas, žaidimas gali pasidžiaugti net 63 milijonieriais. Taip pat per visą „Teleloto“ istoriją yra laimėta daugiau nei 4400 automobilių, 165 Aukso puodai, 33 namai, 11 butų, 9 čekiai butui pirkti ir net dešimtys tūkstančių įvairių daiktinių prizų.

 A. Giržadas ir ilgametė Teleloto vedėja J. Drabatienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close