Atvelykio šventė „Riedėk, riedėk marguti“

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Balandžio 4 dieną Ašmintos daugiafunkciame centre vyko Atvelykio šventė „Riedėk, riedėk marguti“. Į susitikimą su vaikučiais atėjo Velykų bobutė (Ašmintos laisvalaikio salės renginių organizatorė R. Vilkienė). Netrukus paskui ją iš miško atskubėjo ir kiškutis (bibliotekininkė R. Šiugždinienė) su pilnu vežimėliu margučių. Vaikai džiaugėsi margučiais – juos rideno, piešė, varžėsi, kurio margutis stipresnis, didesnis, margesnis. Pasilinksminus Velykų bobutė iš pintinės ištraukė didžiulį šventinį pyragą, kuriuo vaišinosi visi šventės dalyviai.

Ašmintos laisvalaikio salės renginių organizatorė Rima Vilkienė

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close