Veiveriai pasitiko mažuosius giesmininkus (GALERIJA)

Balandžio 2 d.,minint Žemės dieną, pavasario lygiadienio dieną ir 40-ies paukščių dieną, Veiverių krašto gyventojai bei svečiai rinkosi į Paukščių pasveikinimo šventę Veiverių A. Kučingio meno mokyklos kiemelyje. Aktyviausi šventės dalyviai parke kabino inkilus, medžiotojų būrelio „Barauskinė“ nariai šventės dalyvius vaišino ant laužo virta sriuba ir Kiškienės blynais. Pramogų nestokojo ir mažieji šventės dalyviai. Jiems Kiškutė bei Velykų močiutė už atliktas įvairias užduotėles ir iš geros valios dalino saldžiuosius prizus. Šventėje koncertavo Veiverių kultūros ir laisvalaikio centro kolektyvai: šokių kolektyvas „Tryptinis“, vokalinis ansamblis „Radasta“, jaunimo grupė „Cukraus pudra“ bei Veiverių T. Žilinsko gimnazijos gimnazistai.

DSC_3341

galerija0906

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close