„2 smegenų istorija“ pasipildo nauju aktoriumi!

Spalį „Domino“ teatre pristatyto interaktyvaus šou-komedijos „2 smegenų istorija“ aktorių sudėtis plečiasi – nuo šiol čia vaidinantį bus galima pamatyti ir šio šou režisierių Sakalą Uždavinį.

Interpretacijai ir kūrybinėms paieškoms itin palankus šou „2 smegenų istorija“ jau spėjo gan stipriai pasikeisti, įgauti naujų spalvų ir siužeto linijų. Tačiau tuo kūrybinis procesas nesibaigia – prie tolimesnio aktorių darbo scenoje prisijungia ir šio šou režisierius Sakalas Uždavinys, kai kuriuose pasirodymuose vaidinsiantis poroje su Inga Valinskiene.

Į Prienus balandžio 9 dieną atvyksiantys Inga Valinskienė ir Sakalas Uždavinys atskleis šimtmečiais žmoniją kamuojančią paslaptį: kaip, „gyventi santuokoje ir nieko nenudobti”. „Domino“ teatro interaktyvi komedija „2 smegenų istorija” – labiausiai žavinti nepakartojamu humoru, taikliais pastebėjimais ir netikėtais atradimais, jau Prienų kultūros centre, balandžio 9 dieną, 18 val.

Kodėl moterys nori tuoktis, o vyrams gerai ir taip? Kodėl vyrai vienu metu gali daryti tik vieną darbą, o moterys tiesiog džiūsta akyse, be trijų skirtingų veiklų iškart? Kodėl vyrams svarbu tik veiksmas ir pasekmė, o moterims dar ir visos aplinkybės: kaip, kodėl, kodėl ne, kodėl todėl…

Ingos Valinskienės ir Sakalo Uždavinio pora atskleis, kur vyrai mėgsta pasislėpti nuo savo žmonų, kaip be pykčio priversti savo partnerį padaryti tai, ko nori, o svarbiausia, kodėl meilės problemos dažniausiai slypi ne širdyje, o galvoje.

Pasinaudojant neišsemiamomis šiuolaikinių technologijų galimybėmis sukurta scenografija šią interaktyvią komediją paverčia neabejotinai moderniausiu kūriniu Lietuvos teatro scenoje, leidžiančiu žiūrovui pamesti aiškią ribą tarp realybės ir iliuzijos, bei visu vyrišku ar moterišku protu pasinerti į jaudinančią ir intriguojančią kelionę po priešingos lyties pasaulį.

Interaktyvus šou-komedija „2 smegenų istorija“ žiūrovams patrauklus tuo, kad kiekvienos vaidinančios poros interpretacija yra unikali, tad šį šou galima žiūrėti ne vieną kartą ir visada išvysti dar nematytą jo versiją.

Spektaklis 10x10 2SI Inga ir Sakalas

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close