Turininga viešnagė Vilniuje

Kovo 12-ąją Lietuvos Respublikos Seimo nario Vytauto Kamblevičiaus kvietimu partijos Tvarka ir teisingumas Prienų skyriaus nariai viešėjo Vilniuje. Drauge aplankyti sostinę į Vilnių vyko ir Balbieriškio neįgaliųjų draugijos nariai.
Nuvykę į sostinę pirmiausiai aplankėme Lietuvos Respublikos Seimą. Kaip teigė dauguma dalyvių, vaikščioti po Seimą po Kovo 11-osios, Nepriklausomybės dienos paminėjimo, svarbu ir ypatinga. Po ekskursijos po Seimą, pabendravę prie kavos puodelio, vykome į Valdovų rūmus, pasivaikščiojome po Vilniaus senamiestį, užsukome į Trakus.
Tai ne pirmoji partijos Tvarka ir Teisingumas Prienų skyriaus narių kelionė į Vilnių, Trakus. Noras bendrauti, keliauti jau tampa gražia tradicija. Dar rudenį lankėmės Anykščiuose, Biržuose, kovo mėnesį Kauno muzikiniame teatre. Artimiausi planai – išvyka į Lenkiją, ketiname aplankyti Varšuvą, kitas įžymias vietas.

Loreta Jakinevičienė

20160312_105400

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close