10 patarimų kaip neišlaidaujant surengti nuostabų pasimatymą

Įspūdingam ir įsimintinam pasimatymui plačiai atverti piniginės nereikia. Pažinčių svetainės flirtas.lt ekspertas dalinasi patarimais, kur nueiti ir ką nuveikti, kad sužavėtumėte savo antrąją pusę neišlaidaudami.

 

„Kišenei draugiški pasimatymai poroms yra naudingesni nei tie, kur sumokamos didelės sumos. Jų metu žmonės turi galimybę nuoširdžiau ir asmeniškiau pasikalbėti, atskleisti save ar nustebinti kitą žmogų savo išmone. Kai pasimatymui skiriamos didžiulės sumos, pasimatymas lieka tik kartu praleistu laiku, o ne galimybe pažinti vienas kitą. Demonstruodami vidinį savo grožį vyrai gali apsisaugoti ir nuo barakudų, kurioms aktualus jų kišenės gylis“, – sako interneto svetainės flirtas.lt pažinčių ekspertas Marius Petrauskas.

 

Pasivaikščiojimai

Jei lauke oras nėra bjaurus, išeikite pasivaikščioti. Tai nieko nekainuoja, o valanda praleista su antra puse – viskas, ko Jums reikia. Bendraukite, pasakokite ir klausykite, ką pasakoja Jūsų išrinktoji. Visgi, vien pasivaikščiojimai vargina. Nustebinkite antrąją pusę surengdami mažytę iškylą, kurios metu ją pavaišinsite savo gamintais valgiais ar gėrimais. Taip pernelyg neišlaidausite ir išsiskirsite iš kitų potencialių kandidatų į Jūsų simpatijos širdį.

 

Pasiplaukiojimas baidare

Pasiplaukiojimas baidare, apsuptiems gamtos peizažų yra viena romantiškiausių idėjų neeiliniam pasimatymui. Bendri įspūdžiai labai suartina įsimylėjusias poras. Jei gyvenate netoli netoli ežero, baidares iškeiskite į ramų pasiplaukiojimą valtele. Vyrams tai puiki galimybė pademonstruoti savo fizinę formą, o moterims – įvertinti ir pagirti vyriškio galimybes.

 

Sporto varžybos

Jei abu mėgstate sportą ir sveiką gyvenimo būdą, bet bilietų į profesionalų varžybas kaina atrodo nepadoriai didelę, nenusiminkite. Lietuvos aukštosios mokyklos ar įvairios sporto įstaigos dažnai rengia sporto renginius, kuriuose dalyvauja pradedantieji ar neprofesionalūs žaidėjai. Bilietai į šiuos renginius yra pigūs, o kartais ir visai nemokami. Žinomų sportininkų nepamatysite, bet smagiai praleisite laiką darydami tai, kas Jums abiems patinka.

 

Sugrįžkite į studijas

Įvairiausios mokymo įstaigos nuolat organizuoja nemokamus renginius, kuriuose laukiami visi. Galite sudalyvauti jaunųjų aktorių ar dainininkų pasirodymuose, literatūros ar poezijos skaitymo renginiuose. Toks aktyvus laisvalaikio praleidimas labai suartina poras.

 

Ekskursija žvaigždėtu dangumi

Žvaigždžių stebėjimas su mylimuoju yra vienas romantiškiausių būdų praleisti laisvalaikiui. Tyrinėti ir geriau pažinti žvaigždes galite Molėtų etnokosmologijos muziejuje, observatorijoje, parkuose ir pan. Pažvelgti į žvaigždes per teleskopą nėra brangu, tačiau jei biudžetas labai ribotas, Jums teks būti kantriems. Kasmet rugsėjį dauguma Europos mokslo ir tyrimų laboratorijų surengia atvirų durų dieną, tam kad galėtų pabendrauti su astronomija besidominčiais žmonėmis ir įsimylėjusiomis poromis.

 

Pasimatymas muziejuje

Ne visada pasimatymas turi būti prie pietų ar vakarienės stalo. Yra ir kitų, ne ką prastesnių ir tikrai įsimintinų būdų, kaip turiningai pabūti kartu. Eikite į muziejus. Juose galėsite pasidalinti mintimis apie meną, sužinoti šį bei tą naujo ir parodyti savo išsilavinimą. Aplankyti muziejų nėra brangu, o studentams netgi pigu. Gegužės 18 d. minima Tarptautinė muziejų diena, kurios metu įėjimas į muziejus daugumoje šalies miestų yra nemokamas.

 

Nemokamos filmų peržiūros

Nemokamai filmais galite pasimėgauti dalyvaudami konkursuose ar „užsidirbdami“ apklausose. Jums tereikės kantrybės, pastabumo ir sėkmės. Konkursus laimėti dviems bilietams į kiną skelbia įvairios interneto svetainėse ar portalai. Jei netikite sėkmės, užsiregistruokite dalyvauti savanoriškose ir anonimiškose apklausose. Už dalyvavimą juose galite kaupti taškus, kuriuos vėliau iškeisite į kino teatro bilietus.

 

Pietūs kitaip

Pietavimas restorane ar kavinėje – klasikinis ir dažniausiai nepigus variantas. Jei nesugalvojate kaip paįvairinti susitikimą su antra puse, pažinčių svetainės ekspertas siūlo išbandyti įdomesnę veiklą. Apsilankykite maisto gaminimo pamokose ar maisto parodose. Naujų skonių, kvapų ir pojūčių atradimai nepaliks jūsų abejingų.

 

Maisto gaminimas kartu

Kai esate neblogai susipažinę, vakarienė namuose – puiki alternatyva restoranui. Flirtas.lt siūlo neapsiriboti žinomais ir laiko patikrintais patiekalais. Eksperimentuokite ir išbandyti naujus dar neragautus, kitos kultūros patiekalus. Net jei nepavyks, jus sujungs bendra patirtis ir mažytis kulinarinis nuotykis.

 

Kinas namuose

Pirmą vietą ši pramoga pelnė dėl savo kainos, prieinamumo ir to, kad poros dažniausiai filmą baigia žiūrėti jaukiai apsikabinę. Tai itin romantiška pramoga tiek naujai susipažinusioms, tiek gerai pažįstamoms poroms. Nebijokite suklysti rinkdamiesi filmą. Jei nepatiks, visada galite sustabdyti ir išsirinkti kitą.

 

 

 

 

Apie flirtas.lt

https://www.flirtas.lt – viena didžiausių pažinčių svetainių Lietuvoje. Per mėnesį vartotojai joje apsilanko daugiau nei 600 tūkst. unikalių lankytojų. Daugiau nei pusė jų sudaro 25-34 metų amžiaus vyrai ir moterys. Portalas daug dėmesio skiria vartotojo patirčiai ir patogiam funkcijų valdymui. Flirtas.lt startavo 2012 m. kovą ir yra valdomas lietuviško kapitalo įmonės UAB „Vertex“. Bendrovė taip pat valdo pažinčių svetaines Kroatijoje, Lenkijoje ir Latvijoje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close