Kai prieš problemą stoja odontologų komanda

Gydytojas implantologas Žydrūnas Kazakevičius yra baigęs visą gydytojų odontologų–implantologų mokymo programą Frankfurto Goethe‘s universitete (Vokietija).

Kai Elenai pradėjo gelti dantis, o galiausiai ir visą žandikaulį, ji dar nežinojo, kad problemą spręs ne vienas, o net keturi implantologijos centro specialistai.

 

Burnos ertmę apžiūrėję specialistai atliko 3D kompiuterinės tomografijos tyrimą ir įvertinę problemą sudarė gydymo planą: iš pradžių buvo atlikta profesionali burnos higiena, tada gydytojas endodontas pasitelkdamas mikroskopą skubiai gydė vieno danties šaknies kanalą, o greta esančio danties jau nebepavyko išgelbėti, todėl burnos chirurgas jį pašalino ir atliko momentinę implantaciją, kai danties implantas įsriegiamas į išrautojo danties vietą. Tuomet prisijungė gydytojas ortopedas, kuris per 6 savaites suprotezavo dantis. Taip kelių vizitų metu Elena buvo išvaduota nuo skausmo: jos šypsena pasirūpino kvalifikuotų profesionalų komanda ir nereikėjo keliauti iš klinikos į kliniką.

Su tokiomis ir panašiomis istorijomis implantologo Žydrūno Kazakevičiaus komanda susiduria kasdien.

„Marijampolėje esame vieninteliai po vienu klinikos stogu subūrę tiek odontologijos specialistų, – sako Ž. Kazakevičiaus implantologijos centro vadovas. – Dėl to esame vertinami ne tik pacientų, bet ir kolegų – netrūksta norinčiųjų čia dirbti. Specialistus atsirenkame iš geriausių, vertiname ne tik profesinius gebėjimus, patirtį, žinias, mums svarbu, kad naujasis kolega būtų geranoriškas, mokėtų išgirsti pacientą, rastų bendrą kalbą ir su kolegomis.“

Pasak centro vadovo, kiekvieno paciento situacija vertinama individualiai, o odontologų komanda parengia asmeninį gydymo planą. Specialistai naudoja naujausią įrangą ir medžiagas, nuolat atnaujina žinias seminaruose, kursuose ir konferencijose.

Ž. Kazakevičiaus implantologijos centre Marijampolėje teikiamos paslaugos:

– dentalinės ir žandikaulių panoraminės rentgenogramos tyrimai;

– 3D kompiuterinės tomografijos tyrimai;

– profesionali burnos higiena ir burnos higiena „Air-flow“ metodu;

– dantų balinimas kapomis, lazeriu ir negyvų dantų balinimas;

– ortodontinis sąkandžio gydymas treineriais, plokštelėmis ir kabėmis;

– dantų plombavimas;

– endodontinis gydymas mikroskopu;

– vaikų dantų gydymas;

– dantų protezavimas;

– dantų implantacija.

 

Daugiau informacijos apie Ž. Kazakevičiaus implantologijos centro paslaugas: +370 605 27574, www.kazakeviciausklinika.lt

Gydytojas implantologas Žydrūnas Kazakevičius yra baigęs visą gydytojų odontologų–implantologų mokymo programą Frankfurto Goethe‘s universitete (Vokietija).
Gydytojas implantologas Žydrūnas Kazakevičius yra baigęs visą gydytojų odontologų–implantologų mokymo programą Frankfurto Goethe‘s universitete (Vokietija).

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close