Andrius Žiurauskas režisuos filmą „HOLIVUDE“!?

„Oskarų karštinė prasidėjo! Ką tik paaiškėjo, kad lietuvių režisierius buvo nominuotas „Oskarui“ kaip geriausias užsienio autorius ir sulaukė stulbinančio pasiūlymo iš Holivudo kino kompanijų statyti daugiamilijoninio biudžeto filmą Jungtinėse Amerikos Valstijose. Iki šiol juostas apie partizanus tesukęs lietuvis Holivude filmuos įspūdingą, specialiųjų efektų pilną šedevrą apie tarpgalaktinius transformerių karus!“

Ši naujiena visai ne pokštas, o naujas, iki ašarų juokingas spektaklis „Holivudas“, kuriame žiūrovus linksmins gerai pažįstami ir mylimi aktoriai Andrius Žiurauskas, Sandra Daukšaitė, Vaida Genytė, Ramūnas Šimukauskas, Ugnė Žirgulė ir kt.

Aktorius A. Žiurauskas, vaidinantis staiga išgarsėjusį režisierių, prasitaria, kad be atvangos kvatoti verčianti komedija pasakos apie gimtajame krašte dėmesio stokojusį režisierių Oskarą, kuris sulaukia netikėto pasiūlymo statyti didelio biudžeto filmą išsvajotame, išsapnuotame Holivude – mieste, kur visos sutartys pasirašomos tik auksiniais parkeriais, o vilų baseinai tokie dideli, kad juose tenka plaukioti jachtomis. „Nenuostabu, kad svajonių miestas Oskarui, kuris iki šiol su žmona Marija gyveno blokiniame name, nedideliame dviejų kambarių bute, apsuka galvą, – šypsosi žiūrovų numylėtinis A. Žiurauskas. – Juk ten vyksta nuolatiniai vakarėliai, gerbėjai ant rankų nešioja, o pinigus prodiuseriai atgabena sunkvežimiais.“

Kaip žinia, Holivude pilna gražuolių. Gražių moterų netrūksta ir naujoje komedijoje. Holivudo žvaigždes įkūnijusios Sandra Daukšaitė ir Vaida Genytė intriguoja ir kviečia pasvarstyti ar Šv. Onos bažnytėlėje duotas Santuokos sakramentas atsilaikytų prieš Holivudo žvaigždžių alėjos spindesį, jei tokia istorija nutiktų iš tiesų?

Komedija „Holivudas“ Lietuvos miestus ir miestelius pradės lankyti kovo pradžioje. Beje, kūrėjai žada, kad tik premjeriniuose seansuose spektaklio žiūrovų lauks nepamirštamas Moters be kaulų pasirodymas.

 

Komedija „Holivudas“ Birštono kultūros centre – kovo 10 d. 19 val.

holivudas

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close