Jonas Džervus – Vilkaviškio greitųjų šachmatų pirmenybių prizininkas

Šių metų sausio 31 dieną geriausi Birštono šachmatininkai Danutė Urbonavičiūtė, Robertas Travkinas, Kazimieras Senavaitis ir Jonas Džervus dalyvavo atvirose Vilkaviškio greitųjų šachmatų pirmenybėse.

Jose puikiai sekėsi Birštono seniūnijos ūkininkui Jonui Džervui, kuris iš 59 dalyvių iškovojo 2-ąją vietą, o senjorų (veteranų) grupėje netgi tapo absoliučiu nugalėtoju.
Gerai žaidė ir kiti Birštono šachmatininkai Robertas Travkinas, Danutė Urbanavičiūtė, Kazimieras Senavaitis, kurie surinko po 4,5 taško ir turnyro lentelėje užėmė 11, 13 ir 15 vietas.

Geriausi pirmenybių šachmatininkai:

1 vieta Tomas Laurušas (Kaunas) – 7 tšk.
2 vieta Jonas Džervus (Birštonas) – 6 tšk.
3 vieta Rimantas Žebelis (Alytus) – 5,5 tšk
4 vieta Rasa Čibirkienė (Vilkaviškis) – 5,5 tšk.
5 vieta Tautvydas Šiugždinis (Kaunas) – 5,0 tšk.

11 vieta Robertas Travkinas (Birštonas)4,5 tšk.
13 vieta Danutė Urbanavičiūtė (Birštonas) – 4,5 tšk.
15 vieta Kazimieras Senavaitis (Birštonas)4,5 tšk.

Veteranai S50 I vieta – Jonas Džervus (Birštonas)

sachmatao
Nuotraukoje: Pirmenybių prizininkai.Viduryje – Jonas Džervus

 

Parengta pagal Birštono sporto centro informaciją

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close