Prienų „Žiburio“ gimnazistai geba prabilti įtaigiu žodžiu

2016 metų sausio 29 dieną Prienų Justino Marcinkevičiaus viešojoje bibliotekoje įvyko Lietuvos mokinių Meninio skaitymo konkurso rajoninis etapas. Konkurse dalyvavo 30 mokinių iš 8 rajono mokyklų. Prienų „Žiburio“ gimnazijai atstovavo šeši I–IV klasių mokiniai.

Vertinimo komisiją labiausiai sužavėjo mūsų gimnazistės – IIIb klasės mokinės Gedvilės Bendaravičiūtės (mokytoja Irena Mažeikienė) deklamuojamos Marcelijaus Martinaičio eilės („Severiutės rauda“). Gedvilė tapo šio konkurso 9–12 klasių laureate ir zoniniame ture atstovaus Prienų rajonui. Antrąją vietą laimėjo ketvirtokė Silvija Acaitė (mokytoja Levutė Karčiauskienė), o antrokas Liudvikas Juodsnukis – trečiąją vietą (mokytoja Nijolė Šervenikaitė).

Džiaugiamės mokiniais, gebančiais įtaigiu žodžiu prakalbinti klausančiuosius, savitai perteikti skaitomų kūrinių idėjas.

 IMG_4491

Lietuvių kalbos mokytoja Irena Mažeikienė

Miglės Kazlauskaitės nuotrauka

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close