Naujus metus pasitiko džiaugsmingai

Jaukiu Padėkos vakaru atsisveikinę su senaisiais metais, Veiveriai Naujuosius pradėjo pasitikdami Tris Išminčius su dovanomis.

Neįgaliųjų draugijos organizuotoje vakaronėje buvo labai jauku ir šilta. Nuoširdžiu žodžiu pasveikinusi naujuosius narius, draugijos pirmininkė Vida Butkevičienė visus kvietė būti aktyvius, energingus ir būtinai sveikus.

Gražių palinkėjimų veiveriečiai sulaukė iš Tarybos nario C. Pacevičiaus, seniūno V. Ramanausko. Šventę papuošė Naujosios Ūtos neįgaliųjų draugijos puikiai suvaidintos mizanscenos bei Jonavos kaimo kapelos „Lankesa“ linksma muzika. Neįgaliųjų ansamblis „Viltis“ gražiomis dainomis džiugino širdis bei savo pavyzdžiu mokė nenuleisti rankų ir per gyvenimą keliauti su šypsena.

Naujai suremontuotoje ir šildomoje Šaulių namų salėje visą vakarą netilo muzika, dainos, gražūs žodžiai. Nors naujoji draugijos pirmininkė labai jaudinosi, jos pirmas „blynas“ tikrai buvo neprisvilęs.

Norėtųsi palinkėti, kad išsipildytų draugijos narių svajonės aplankyti daug gražių Lietuvos vietų, dalyvauti renginiuose ir dar ne kartą sukviesti draugus į bendrą vakaronę.

 

Daiva Venclovienė

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close